Bedrijfsverzamel gebouwen

hooikade 13, 2627 AB Delft
Atelier & kantoorruimte te huur in BACINOL 2 op de Hooikade 13 in Delft. Bacinol 2 is de creatieve broedplaats voor kunstenaars, vormgevers, architecten, ontwerpers, fotografen, webontwikkelaars en wat al niet meer in Delft. Atelier/kantoor te huur vanaf ca. 30 m2 zeer geschikt voor (startende) ondernemers en kunstenaars. In dit gebouw bieden wij tegen flexibele voorwaarden en tegen gunstige prijzen atelierruimte en flexplekken aan.Glasvezel aansluiting voor € 50,= per maand.Op de begane grond zit het gezellige grandcafe huszar : http://www.huszar.nl/
kluizenaarsbocht 6, 2614 GT Delft
Atelier, kantoor en flex plekken te huur in BACINOL 3 aan de kluizenaarsbocht 6-8 / Buitenwatersloot in Delft. BACINOL 3 is een creatieve broedplaats voor kunstenaars, vormgevers, architecten, ontwerpers, fotografen, webontwikkelaars en wat al niet meer in Delft. Atelier/kantoor te huur vanaf 30 m2 zeer geschikt voor (startende) ondernemers en kunstenaars met name bedrijven die parkeren ook belangrijk vinden. Er zijn ruim voldoende parkeerplaatsen en het pand goed te bereiken, ook de bus stopt voor de deur. zeer goede bereikbaarheid eigen parkeerplaatsen glasvezel internet een handen uit de mouwen mentaliteit (PRODUCTIEVE AMBITIEUZE SFEER) en…. lagere kosten!BACINOL 3 Het startpunt voor een bloeiende onderneming!
Burgwal 45, 2611GG Delft
U zoekt een bijzondere ruimte voor uw bedrijf ?In dit monumentaal pand, van de voormalige stadsleenbank, in het hart van de binnenstad is ruimte voor creatieve ondernemers die weleens wat anders willen. Op de begane grond zit zit de bierfabriek een grand café met heerlijk bief en gegrilde kippetjes: www.bierfabriek.comEr zijn ruimtes in diverse vormen, maten en prijzen beschikbaar, De kleinste ruimte is ca. 30m2 verdeeld over de 1e, 2e en 3e verdieping
Marten Trompstraat 25, 2628 RC Delft
Hoge en lichte kantoorruimte in oude klas lokalen te huur vanaf 56m2 in voormalig monumentaal schoolgebouw met 15 eigen parkeerplaatsen in de TU-wijk op korte afstand van de binnenstad.Dit prachtige gebouw is heerlijke plek om te werken, ruime hallen, fraaie details als hout snij werk en tegel tableaus en ook duidelijke heldere ruimtes met hoge plafonds en heel veel licht. Naast het pand ligt de tuin met parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling. Gebouw: voormalige Dr. H. Bavinckschool, gebouwd in 1927 naar ontwerp van architect E. J. Rothuizen in expressionistische stijl.
Gasthuisplaats 1, 2611BN Delft
Wegens succes momenteel geheel verhuurd, inschrijving op wachtlijst kan !Casco kamers in gebouw “DE ZUSTER” een oud ziekenhuis in de binnenstad wat momenteel wordt omgebouwd tot bedrijven centrum met name gericht op starters en creatieve beroepen. Een broedplaats voor ateliers en kantoren, waar een kort huurcontract mogelijk is en u ook zelf de kamer geheel mag verbouwen.
Heertjesweg, 2629 AA Delft
Duurzaam, flexibel en vooruitstrevend!Het dep gebouw is een uniek bedrijfsverzamel-gebouw vanwege de combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en vooruitstrevende techniek. In het gebouw worden verschillende soorten ruimtes in verschillende groottes aangeboden.Het gebouw zal worden gerealiseerd op Technopolis in Delft, aan de Rotterdamseweg. Technopolis is een science park dat wordt ontwikkeld door Science Port Holland n.v. een samenwerkingsverband van Germeente Delft, Rotterdam en de TU-DelftEr is ruimte voor individuele gebouwen en een aantal verzamel gebouwen: Yes Delft en DEP natuurlijk. Reeds gebouwd en gevestigd zijn: Exact hoofdkantoor, Nederlands meet instituut en Deltares.
Delftechpark 11, 2628 XJ Delft
Te huur moderne kantoorruimte vanaf 200m2, gelegen op Delftechpark aan de rand van Delft naast de A13 en de N470, vlakbij Rotterdam The Hague Airport.Huurprijs€100,- p/m2/jr excl. btwHuurovereenkomst:Minimaal 1 jaar 3 maanden huur+btw als waarborgsom.
Vlinderweg 2, 2623AX Delft
Flex-Stek .... uw eigen kamer zonder poespas, gratis parkeren, naast station, vlakbij snelweg, met lift, jaarcontract, groene omgeving, vanaf ca. 25m2 tot 1800m2. Flex-Stek is gelegen aan de Vlinderweg 2 te Delft en kan worden omschreven als een multifunctioneel, kleinschalig en representatief kantoorgebouw, geschikt voor een ruim scala aan bedrijven.
Oude Delft 49, 2611BC Delft
Te huur in het historische centrum van Delft: geheel gerenoveerde, kantoorkamers op de eerste verdieping van statig monument ‘Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude' uit 1759.
Barbarasteeg 3 , 2611 BM Delft
Te huur in een prachtig rijks-monumentaal voormalig gymnasium recht tegenover het station in Delft in de binnenstad. Vroeger was dit een gymnasium en tegenwoordig wordt het pand gebruikt door Lyceo, Noordhoff uitgevers, 3 D ontwerpbureau, Architectenbureau Zeeuwse jongens, advocatenkantoor Vuurens & Lagerweij, The tax company belastingadviseur.De beschikbare ruimte is gelegen op de 1e etage en 2e etage onder de kap met hoge plafonds en prachtige kapconstructie.Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling. De ligging is ideaal voor openbaar vervoer want de tram, trein en bus stoppen voor de deur.Wij kunnen u ook parkeerplaatsen aanbieden onder naast gelegen pand, kosten per plek ca. 130,= p/maand.Dit pand is uitstekend onderhouden en er wordt zeer bewust geselecteerd door de eigenaar. Kandidaten dienen te passen tussen de overige huurders.
van Bleyswijckstraat 91, 2613RR Delft
In opdracht van de gemeente Delft bieden wij diverse ruimtes aan in het maatschappelijke centrum gelegen naast de politie en de brandweer. Dit pand beidt ruimte aan diverse maatschappelijke organisaties en wij zoeken dan ook kandidaten die passen binnen de functie van dit gebouw.De locatie is tegenover het nieuwe busstation en achter het oude NS station en dus prima te bereiken voor bezoekers. De entree van het gebouw is ruim opgezet met lees tafels, internet computers en een bemande balie waar mensen ontvangen worden.Er zijn diverse ruimtes beschikbaar voor verhuur waarbij er per kamer kan worden gehuurd, dus vanaf ca. 16 m2 is huren mogelijk.Tevens is er de mogelijkheid een grote vergaderruimte te huren op de 2e etage en is het pand voorzien van een lift.
Molslaan 121, 2611RK Delft
Relaxte kantoor/praktijk ruimte met vergader faciliteit, gelegen aan de gracht in het SKB gebouw een heerlijk rustig plek aan de gracht in het hart van de binnenstad op kruipafstand van de Beestenmarkt Het gebouw is gerenoveerd en is tevens voorzien van een gratis te gebruiken vergaderruimte. U kunt u ook eigen internet connectie opzetten, eventueel gezamenlijk met andere huurders, de kabels liggen er al wel natuurlijk.Een heerlijke rustige plek waar flexibiliteit en vertrouwen de sleutel woorden zijn.
Nieuwe Plantage 28, 2611XJ Delft
Monumentale kantoorruimte te huur per kamer op een monumentale plek aan de Nieuwe Plantage te Delft ! Dit fraaie pand wordt de komende maanden gerenoveerd en klaar gemaakt voor gebruik, alles is dus nog mogelijk qua uitrusting en afwerking. Ook de prijs is daarvan afhankelijk evenals de hoeveel m2's en de plek in het gebouw bepaalt o.a. de mogelijke huurprijs.
Oude Delft 207, 2611 HD Delft
Bijzondere rijksmonumentale kantoorruimte in grachtenpand met bijzondere hallen en trapopgang totaal ca. 1000 m2 Verdeeld over 3 etages met bijzonder trappenhuis, lift en oude details.Te huur in units vanaf ca. 21m2 dus ook geschikt voor de kleinere ondernemer.Gelegen aan een fraai gedeelte van de gracht midden in de binnenstad, lekker rustig maar zeer centraal.Pakeren kan in de Phoenixgarage op ca. 250m afstand en wij kunnen u een aantal parkeerplaatsen aanbieden op het Noordeinde ook op ca. 250m loopafstand. U kunt tevens parkeervergunningen aanvragen voor de binnenstad.
Rotterdamseweg 183 C, 2629 HD Delft
Full service professioneel kantoor huren vanaf 5m2 !Een eigen plek waar gelijkglasvezel internet en telefoon is, er een receptie zit die uw telefoon aanneemt, flexibele huurovereenkomst en opzegtermijn… dus gelijk starten zonder zorgen !Een plek waar academici en het bedrijfsleven elkaar ontmoeten. RADEX is een spreekwoordelijke bekendheid in Delft. Een plek waar vele technische start-ups ooit zijn begonnen. En met mooie succesverhalen als ex huurders TAM-TAM, Airborne & HintTech, is RADEX met recht een hightech broedplaats te noemen.
rotterdamseweg 402, 2629HH Delft
villa gialla ( de gele villa) is een kenmerkend gebouw wat vrijwel iedereen kent. Fraai gelegen aan het rijn-schiekanaal en aan het hi-tech Technopolis terrein van de TU Delft.Op de begane grond totaal ca. 1200m2 bedrijfsruimte en op de etage fraaie kantoorruimtes en ook appartementen.kortom alle mogelijkheden voor uw bedrijf en uw werknemers.Gelegen aan de Rotterdamseweg te Delft op bedrijventerrein Schieoevers
Frederik Mathesstraat 30 , 2613ZZ Delft
Alles verhuurd momenteelKantoorkamers op de zolder (2e etage) met parkeerruimte te huur in vrijstaande rijksmonumentale kantoorvilla in het Agnetapark te Delft.Dit fraaie pand ligt op een top locatie vlakbij de binnenstad maar midden in fraai park wat onder Unesco erfgoed bescherming staat.Atelier/kantoor te huur vanaf 25 m2 zeer geschikt voor (startende) ondernemers. In dit gebouw bieden wij tegen flexibele voorwaarden en tegen gunstige prijzen ruimte aan.
Poortweg 4, 2612 PA Delft
Werkplekken & (ingerichte) kantoorruimtes te huur in Whitepark Delft, strakke moderne met alle faciliteiten !In 2015 is dit nieuwe business center door The Office Operators geopend binnen Whitepark te Delft. Wij bieden u hier verschillende kantoorruimtes te huur aan, waaronder 43 werkplekken, meerdere (ingerichte) kantoorruimtes vanaf 20m2 t/m 100m2 en enkele kantoren op maat (t/m 300m2).Huren kan hier vanaf €225,- per werkplek per maand.Catering, Tickets of Postbehandeling? Het serviceteam van TOO staat altijd voor u klaar!
Terug naar boven
Copyright © 2018, Bjornd | Disclaimer