Wij zijn op zoek naar jou! 27-10-2017

Wij zijn op zoek naar jou!Enthousiaste medewerk(st)er binnendienst - 40 uur per week (dus geen 24 of 32 uur !)Heb je altijd al een keer willen weten hoe het is om bij een makelaarskantoor te werken? Dan is ditje kans!Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde, enthousiaste en leergierige collega. Je ondersteunt ons op deverhuur- en de verkoopafdeling en je hebt tevens de kans om je verder te ontwikkelen door het volgen vanopleidingen binnen ons vakgebied.° voorkeur receptioniste en of secretaresse opleiding° teamplayer° ervaring met de pc is een vereisteVoel jij je aangesproken en lijkt hetje een uitdaging om bij ons te komen werken? Wacht dan niet langer en stuur je sollicitatiebrief met CV naar info@bjornd.nl.Interesse? Neem contact met ons op!....


NVM Marktcijfers 3e kwartaal 2017 13-10-2017

Voor het tweede achtereenvolgende kwartaal is het aantal woningtransacties praktisch gelijk gebleven. Vanwege de grote vraag naar goede woningen, zijn de prijzen wederom gestegen in de Haagse regio. Hierdoor is het juist nu het moment om de woning te verkopen. Tussen de verschillende typen eengezinswoningen met plussen van 2% tot 9%, zorgen de appartementen -het meest verkochte woningtype- in Nederland voor het tegenwicht met een daling van 9,4%. In de afgelopen vier kwartalen verkochten de NVM-makelaars in Nederland gezamenlijk 169.000 woningen (plusminus 230.000 voor de totale markt). In krappe woningmarkten, waar veel appartementen staan, zijn de dalingen het meest duidelijk en kan het aanbod de vraag amper nog aan.


Ons kantoor in de top 75 grootste verhuurmakelaars 26-07-2017

Ons kantoor staat op plaats 50 in de top 75 grootste verhuurmakelaars van Nederland.Daar zijn we dan ook heel trots op, met name omdat we heel veel vaste klanten hebben en wij vooral heel veel kleinere beleggers helpen met kwalitatief erg mooie en goede huurpanden.Dus geen grote projecten die bij ons mee tellen in de cijfers, die komen er wel aan en dan gaan we zien waar we volgend jaar staan.Met heel veel trots bedank ik mijn super verhuur team: Sindy, Anja, Caroline, Rob en Lizzy (en binnenkort Laurette)Met veel vriendelijk groeten Björnd ArendsenUw trots als een pauw makelaar !.....


Verhuurd Westblaak 86 ! 23-06-2017

Verhuurd Westblaak 86 ! Dit markante gebouw naast het skatepark in rotterdam heeft dankzij ons kantoor weer een nieuwe frisse invulling: Rodizio restaurant Brasil binkie heeft zijn intrek genomen. Dit braziliaanse restaurant is vorige week feestelijk geopend. Wij mochten komen eten samen met de verhuurder en het werd een feestelijke avond incl. braziliaans carnavals danseressen en heerlijk vlees van spiezen waar de gauchos (obers) meer langs kwamen.https://www.brasilbinkie.nl/..


NVM Marktcijfers 1e kwartaal 2017 13-04-2017

Vanmorgen heeft de NVM de cijfers bekend gemaakt over het 1e kwartaal van 2017. Hieronder vindt u in het kort een overzicht. Wilt u meer informatie of overweegt u ook uw woning te verkopen? Neem dan contact op met ons kantoor! Wij komen vrijblijvend bij u langs om een offerte op te stellen.Cijfers:In de Gemeente Den Haag zijn er in het 1e kwartaal 2017 10,1% meer woningen (1.270 woningen) verkocht t.o.v. het 1e kwartaal 2016.


NVM Marktcijfers 4de kwartaal 2016 12-01-2017

Vanmorgen zijn de cijfers bekend gemaakt door de NVM van het vierde kwartaal van 2016.De schaarste van koopwoningen neemt toe in de Haagse regio!Het afgelopen kwartaal wisselden in Nederland bijna 45.800 bestaande koopwoningen van eigenaar, 15% meer dan een jaar geleden. Deze stijging van 15% aan transacties komt vooral op het conto van regio’s buiten de Randstad. Op de totale bestaande koopwoningmarkt gaat het naar schatting om totaal 59.500 transacties. De laatste vier kwartalen registreerde de NVM in totaal bijna 165.000 transacties bij haar makelaars (totale markt: 214.


Aangepaste openingstijden 22-12-2016

Namens team Björnd Makelaardij wensen wij u hele fijne feestdagen toe.Tevens willen wij hierbij alvast onze aangepaste openingstijden doorgeven rondom de kerstperiode:Vrijdag 23 december: hele dag gesloten.Zaterdag 24 december: hele dag gesloten.Maandag 26 december: hele dag gesloten.Dinsdag 27 december: hele dag gesloten.Woensdag 28 december: hele dag gesloten.Donderdag 29 december: open van 08.30 uur tot 17.


Leukste kerst gewenst 22-12-2016

Beste mensen welkom !2016 tja een mooi jaar, mag ik wel zeggen. Niet alleen de woningmarkt, de lage rente, betere economie, de stad Delft die steeds leuker wordt... zijn leuke en vermeldenswaardige zaken.Ons kantoor en dus team heeft een fantastisch jaar achter de rug. Veel persoonlijke successen, verhalen en belevenissen hebben ons mogen bereiken.Lizzy heeft een zoon gekregen, Sanne kwam ons versterken, Lisanne is zwanger, Jeroen heeft ons weer verlaten, Ron is er weer bijgekomen, Caroline is geslaagd na keihard werken als Kandidaat makelaar en Bart.Laatste Björnd tweets

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer