Helpmee: uw koper kan dichtbij zijn

Wij zetten uw woning op Funda en diverse andere portalen. Wij lichten ons eigen netwerk uitgebreid in en plaatsen uw woning op onze website.

Er is één belangrijk netwerk, dat wij niet kunnenn bereiken zonder uw hulp. Dat is uw eigen sociale netwerk. Naar de ervaring leert een interessant netwerk met veel potentie. Met HelpMee licht u dat netwerk eenvoudig in en zorgen wij voor de opvolging en de beste deal.

Uw sociale netwerk

Uw sociale netwerk strekt verder dan u zich wellicht kunt voorstellen. In 4 stappen kunt u in theorie heel Nederland bereiken. Met HelpMee kunt u een grote groep van deze mensen bereiken. De koper, die u zoekt voor uw woning, is vaak dichterbij dan u denkt. Met HelpMee kunt u, of een van uw MeeHelpers, haar gericht informeren.

Eenvoudig en voor iedereen

HelpMee is voor iedereen eenvoudig te gebruiken. Een email adres is voldoende om effectief met HelpMee aan de slag te gaan. Heeft u ook beschikking over een Facebook, Hyves, LinkedIn en/of Twitter account? Ook die kunt u met HelpMee zeer efficiënt inzetten bij de promotie van uw woning.

Up to date!

Het is belangrijk dat de informatie omtrent de woning die via de verschillende media beschikbaar is, overal hetzelfde is. Niets is vervelender dan verschillende prijzen en foto's in de markt. Daarom synchroniseert HelpMee elke dag met onze website. Zo stuurt u en uw MeeHelpers altijd de juiste informatie het internet op.

helpmee
Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer