U heeft een woning gekocht bij ons? ....Ontzettend leuk!

Maar nu komt er heel erg veel op uw af.

KijkMijnHuis helpt u bij alle praktische zaken rondom uw verhuizing. U bepaalt zelf welke hulp voor u nuttig is en wanneer u er gebruik van wilt maken.

Inspiratie opdoen

Doe inspiratie op met KijkMijnHuis, vraag brochures aan van diverse topleveranciers en profiteer van specifieke KijkMijnHuis voordelen. U kunt alle brochures gratis aanvragen via KijkMijnHuis.

Planning en todo-lijsten

Een digitale verhuiscoach, zet uw verhuisplanning voor u klaar. U kunt de planning zelf eenvoudig aanpassen. U krijgt waar nodig herinneringen en aanvullende informatie over activiteiten die u zou moeten uitvoeren.

Uw woning alvast 3D inrichten

Hoe zou de bank, die ik heb gezien in die hoek staan? Is er genoeg ruimte voor de eettafel? Past de stoel, die ik op het oog heb wel goed in de kamer? Met de diverse 3D-inrichtingsprogramma's van KijkMijnHuis krijgt u op een eenvoudige manier uw antwoorden. Alle 3D-inrichtingsprogramma's zijn gratis en vrijblijvend te gebruiken, zoals heel KijkMijnHuis.

Vrienden en bekenden uw nieuwe woning tonen

Uw familie, vrienden en bekenden zijn natuurlijk razend benieuwd welke woning u gaat betrekken. Met KijkMijnHuis laat u ze dat eenvoudig zien. Koppel met 2 muisklikken uw KijkMijnHuis aan uw Facebook of Hyves.Heeft u geen Facebook of Hyves, geen probleem. Met KijkMijnHuis verstuurt u erg eenvoudig foto's van uw nieuwe woning per email aan uw vrienden en bekenden door.

Vergelijk leveranciers

Verhuizen naar een nieuwe woning kost flink wat geld. U zult in een korte periode veel afwegingen moeten gaan maken. De digitale verhuiscoach helpt u met het slim afwegen van verschillende aanbieders en zal u op speciale KijkMijnHuis aanbiedingen attenderen. Zo helpt ze u met besparen in deze vaak dure periode!kijkmijnhuis
Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer