Interieurstyling voor een optimale presentatie

U krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken! Daarom is de presentatie van uw woning een belangrijk onderdeel in het verkoopproces. Die eerste indruk krijgen potentiele kijkers al op internet: allereerst moet een goede fotopresentatie uitnodigen om uw huis te bezichtigen. En tijdens de bezichtiging is het belangrijk dat uw woning zo optimaal mogelijk gepresenteerd wordt.

In de praktijk blijkt vaak dat kijkers het lastig vinden om door persoonlijke bezittingen, inrichting, bepaalde kleuren en meubels heen te kijken. Helaas zien ze dan niet de volledige mogelijkheden die de woning kan bieden!

Een woningstyliste kan als geen ander, vaak met minimale middelen, een woning zo aantrekkelijk mogelijk maken voor potentiele kijkers.

Met verkoopstyling vergroot u uw kansen op een snelle verkoop en een goede opbrengst. Onze woningstyliste van Yellow Styling heeft voor ons al heel wat huizen voorzien van een verkoopstyling. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een advies, dat u zelf uit kunt voeren, of uit een volledige verzorgde verkoopstyling.

www.yellowstyling.com

De woonwinkel met meer sfeer, meer karakter, meer stijl.

Seven Days art of living, gevestigd aan de Oude Langendijk in Delft, geeft het begrip woonbeleving een nieuwe dimensie. Met meer eigentijds interieur & sfeer. Ervaar de veelzijdigheid van de gepresenteerde design meubels, houten tafels en kasten, verlichting en moderne woonaccessoires. Laat je inspireren en geef meer kleur aan je leven, beleef het zelf. Ze hebben ook een unieke planten collectie van plants and florals welke ook groenadvies uitbrengst voor uw huis, tuin en/of dakterras.

www.sevendaysstore.nl

Harnasch Houtmeesters

Is sinds 2010 gevestigd in de Harnaschpolder tussen Delft en Den Hoorn. Wij leveren maatwerk in hout waarbij de nadruk ligt op meubels en interieurbouw, maar ook andere wensen of problemen zijn voor ons een uitdaging.

In een persoonlijk gesprek zoeken wij samen met u naar een ontwerp dat aansluit bij uw wensen. Er zijn daarbij eindeloos veel mogelijkheden wat betreft vorm, stijl, houtsoort en afwerking. Heeft u een specifieke vraag, wens of probleem? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! U kunt ons bereiken per telefoon of e-mail, of kom een keer langs bij onze werkplaats.

Vrij-Harnasch 60, 2635 BZ Den Hoorn,0152135095 www.harnaschhoutmeesters.nl

Een traditioneel vloeren bedrijf met een enorm assortiment en de kennis alle houten vloeren te leggen, afwerken en onderhouden. Voor opschuren en lakken het adres bij uitstek. Alex senior en junior en hun collega's zullen u altijd correct en vakkundig helpen. De showroom is ook een verborgen pareltje op loopafstand van ons kantoor aan de fraaie Buitenwatersloot.

Buitenwatersloot 28, 2613 SR DELFT, Tel: 015 - 214 30 67 www.parkethuysdelft.nl


bouwen met bjornd makelaardij
Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer