Als ondernemer hebben wij zelf gemerkt dat je vaak zelf weer op zoek moet gaan naar handige oplossingen.

Een aantal van deze oplossingen zullen wij gaan delen met u. Wij hopen dat ondernemen nog makkelijker gaat worden !

U wilt een makkelijk online factuur en offerte systeem

Kijk eens op: Moneymedic

Vakantiedagen administratie

VerlofApp is dé online verlof en vakantiedagen applicatie voor bedrijven. Met VerlofApp bespaart u veel tijd en is iedereen altijd op de hoogte.

Kijk eens op: VerlofApp

U wilt een bedrijf starten maar krijgt geen financiering, maar u heeft wel een goed plan en wat eigen geld. Kkwadraat, de makkelijkste meters voor winkelstarters

In de huidige tijd is het zeer moeilijk voor beginnende ondernemers om hun droom te verwezenlijken. Financiële instellingen willen nagenoeg geen leningen meer verstrekken, omdat het vertrouwen en geloof in de kracht van de echte entrepreneurs is verdwenen en plaats heeft gemaakt voor het waarborgen van hun investering. Dit is een landelijke trend en dat geldt dus helaas ook voor die enthousiaste starter die in de prachtige historische binnenstad van Delft zijn droom wil realiseren. Delft is the place to be, zeker voor vernieuwende winkelconcepten.

Kkwadraat investeert wél in beginnende ondernemers met een goed plan, omdat wij geloven in de kracht van vernieuwende winkelconcepten en wij deze juist graag naar Delft willen halen om ervoor te zorgen dat Delft een gevarieerd en vernieuwend winkelaanbod krijgt. Kkwadraat verzorgt de locatie voor de beginnende ondernemer en financieren deze eventueel tot een maximum van 50% van het beginkapitaal. Daarbij adviseren wij de winkelstarters daar waar gewenst en begeleiden wij hen tijdens de opstart van hun onderneming. Kkwadraat gelooft in de enthousiaste en vernieuwende ondernemer en wil deze de kans geven om succesvol te zijn!

Voor meer informatie ga naar: kkwadraatdelft.nl

Crowdfunding

U wilt uw bedrijf starten via crowdfunding, binnenkort komt de grootste crowfunding site www.kickstarter.com naar Nederland.

Voor meer informatie ga naar: www.kickstarter.com

Voor een kostenloos ondernemersadvies kunt u ons bellen of het formulier invullen.

Kostenloos ondernemersadvies? Maak een afspraak met Björnd!

Ja, ik heb interesse in een ondernemersadvies van van Björnd.
Naam * Telefoon *
Adres E-mail *
Plaats 
Hoeveel is ? * Verzenden
* Verplichte velden
bjornd makelaardij hypotheken
Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer