Nieuwbouw

Alles is verkocht!
Asvest 28, 2611 PK DELFT
Realisatie van 3 appartementen en garages aan de AsvestWonen aan de Asvest: Aan de rand van het stadshart van Delft , aan de Asvest, wordt een 3 laags appartementencomplex gerealiseerd. De appartementen zijn centraal gelegen, vlakbij het winkelcentrum Zuidpoort, theater de Veste en op loopafstand van het nieuwe treinstation en dichtbij het openbaar vervoer netwerk van bussen en tram. De Asvest zal op korte termijn een volledige gedaanteverwisseling ondergaan. Naast de bouw van dit appartementencomplex zullen op de naastgelegen open ‘vervallen‘ ruimten 2 woningbouw projecten worden gerealiseerd. De omgevingsvergunning zijn daarvan reeds ingediend.Wonen aan de Asvest betekent, wonen in een hedendaags luxe outillage in de eeuwenoude binnenstad van Delft.
Dijkshoornseweg 158 B, 2635 EV Den Hoorn
Fraaie bouwkavel van 680 m2 ook in 2 delen te koop op uitstekende locatie aan de achterzijde grenzend aan, en met vrij uitzicht over, een aan te leggen ecologische plas. Gelegen op een uitstekende locatie in de lintbebouwing van Den Hoorn en achterzijde wordt een ecologisch zone aangelegd waar u vrij uitzicht over heeft, alle nieuwbouw ontwikkelingen zijn dus op ruime afstand, maar alle voorzieningen zijn wel onder handbereik. Op de (2) bouwkavel(s) kunt u een vrijstaande woning of een 2 onder 1 kap woning realiseren.
Alles is verkocht en verhuurd!
Nieuwelaan 178, 2611 SB DELFT
Wonen in de oude karakteristieke binnenstad van Delft…in een luxe appartement met een fraai uitzicht over de Schie; dát is wonen in Parel aan de Schie. Dit nieuwe appartementencomplex wordt gevestigd op de locatie waar tot voor kort een voormalig arbeidsbureau was gevestigd; Nieuwelaan 178 te Delft. ‘Parel aan de Schie’ omvat 14 ruime en luxe appartementen, waaronder één penthouse. Het appartementencomplex beschikt over parkeergelegenheid op eigen terrein en de voorzieningen van het centrum van Delft liggen op twee minuten loopafstand.
Alle woningen verkocht en verhuurd!
Simonsstraat 103, 2628 TG Delft
Wie droomt er niet van om in oud gebouw een mooie woning te bewonen. Compleet afgewerkt met keuken, vloeren en badkamer dus zo te betrekken!
Op de hoek van de Simonsstraat en de Prins Mauritsstraat worden 7 loft appartementen met oorspronkelijke details en een nostalgische sfeer gerealiseerd in een oud schoolgebouw.Dit gebouw, uit 1924, was van oorsprong een zogenaamde bewaarschool. Deze nieuwe appartementen, zullen voldoen aan de strenge eisen van deze tijd, maar als vanzelfsprekend de sfeer van toen uitademen door het behoud van delen van het gebouw. Het complex beschikt over een typerende brede (school)ingang en een gemeenschappelijke fietsen-berging op de begane grond.
Terug naar boven
Copyright © 2018, Bjornd | Disclaimer