Terug naar alle verzamel gebouwen

De BavinckschoolBekijk beschikbare units

Marten Trompstraat 25, 2628 RC Delft
Alles verhuurd !!!

Hoge en lichte kantoorruimte in oude klas lokalen te huur vanaf 56m2 in voormalig monumentaal schoolgebouw met 15 eigen parkeerplaatsen in de TU-wijk op korte afstand van de binnenstad.

Dit prachtige gebouw is heerlijke plek om te werken, ruime hallen, fraaie details als hout snij werk en tegel tableaus en ook duidelijke heldere ruimtes met hoge plafonds en heel veel licht. Naast het pand ligt de tuin met parkeerplaatsen en een overdekte fietsenstalling.

Gebouw: voormalige Dr. H. Bavinckschool, gebouwd in 1927 naar ontwerp van architect E. J. Rothuizen in expressionistische stijl.

Dit zelfstandige monumentale gebouw met een duidelijke eigen identiteit is gelegen in een woonwijk uit de twintiger jaren, vlak naast de TU-wijk, ten Zuiden van de historische op loopafstand zijnde binnenstad van Delft.

Begane grond:
4 kantoor kamers, keuken, gang en toilet ca. 385 m2

1e verdieping: 4 Kantoor kamers, pantry en toilet ca. 385 m2

2e verdieping:
Ruime open zolder welke in 2 delen te huren is, archiefruimte, pantry ca. 240 m2

Kelder: Archief en opslagruimte ca. 15 m2

Totaal: ca. 1.025 m2 kantoorruimte (bvo).


HUURPRIJS INDICATIE

Vanaf € 100,= tot € 140,= p/m2/jaar excl. btw

HUURTERMIJN

In overleg

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige staat

OPLEVERING

Per direct

BEREIKBAARHEID

Het object is gelegen in de wijk Voordijkshoorn en ligt aan een regionale verbindingsweg met Rijswijk/Den Haag. Op ca. 1 kilometer gelegen van de Delftse binnenstad het Station Delft Centraal. Het object is tevens goed bereikbaar met de auto en er kan gratis geparkeerd worden

HUURBETALINGSPERIODE

Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE

3 maanden

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
€ 30,= p/m2/jaar excl. btw voor verwarming, elektra, gas en water, schoonmaak algemene ruimtes en administratie kosten.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur.

Beschikbare bedrijfsruimtes in dit gebouw

€ 795,- per maand
2628 RC Delft  | Oppervlakte 112m² | Kantoorruimte
Hoge en lichte kantoorruimte in oude klas lokalen te huur vanaf 56m2 in voormalig monumentaal schoolgebouw met 15 eigen parkeerplaatsen in de TU-wijk op korte afstand van de binnenstad.Dit prachtige gebouw is heerlijke plek om te werken, ruime hallen, f...
Terug naar boven

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer