Terug naar alle verzamel gebouwen
Schieweg 15, 2627 AN Delft
Bedrijfs/opslag units te huur in creatieve broedplaats in de voormalige van der Helm hal aan de Schieweg te Delft. Geschikt als eenvoudig kantoor, opslag, werkplaats. 50% van de units zijn reeds verhuurd !

De units zijn te huur vanaf 45m2 tot enkele honderden vierkante meters in overleg is veel mogelijk.
De units zijn deels gelegen op de begane grond en deels op de 1e verdieping.

Begane grond: € 90,= p/m2/jr ex btw hoogte 2.50m

1e verdieping: € 75,= p/m2/jr ex btw hoogte 4.00m

De units zijn allen afsluitbaar en voorzien van een glaspui aan de voorzijde alsmede een eigen stoppenkast met tussenmeter. De units op de etage zijn extreem hoog en zijn in overleg af te werken tegen meerprijs of voert de werkzaamheden zelf uit.

Gelegen op bedrijventerrein Schieweg nabij snelwegen naar Rotterdam en Den Haag. Prima bereikbaar via openbaarvervoer (station Delft-zuid of de Bus) en met de auto. Op ca. 2km van de A4 en A13.


Bijzonderheden:
Deze creatieve broedplaats huisvest reeds een groot aantal bedrijven, ateliers o.a. houtwerk delft, okke van Bemmelen bouw, de nieuwe amateur etc..

HUURPRIJS

Begane grond: € 90,= p/m2/jr ex btw hoogte 2.50m

1e verdieping: € 75,= p/m2/jr ex btw hoogte 4.00m

HUURTERMIJN

termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige staat

OPLEVERING

Direct


HUURBETALINGSPERIODE

Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE

3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Er is een electra aanlsuiting aanwezig met tussenmeter. Overige voorzieningen in overleg.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Beschikbare bedrijfsruimtes in dit gebouw

€ 45,- per m2 per jaar
2627 AN Delft  | Oppervlakte 1100m² | Bedrijfsruimte
Bedrijfsruimte/opslag vanaf 200m2 tot 800m2 aan de Schieweg 15 Hal E te Delft voorzien overhead deur. Geschikt als bedrijfsruimte, opslag, kantoor etc. De hal is nu geheel (1200m2) in gebruik als timmer werkplaats maar er is ruimte over welke wij nu aan...
Terug naar boven

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer