Terug naar alle verzamel gebouwen
Gasthuisplaats 1, 2611BN Delft
Alles verhuurd momenteel !!

“DE ZUSTER” een oud ziekenhuis in de binnenstad wat momenteel wordt omgebouwd tot bedrijven centrum met name gericht op starters en creatieve beroepen. Een broedplaats voor ateliers en kantoren, waar een kort huurcontract mogelijk is en u ook zelf de kamer geheel mag verbouwen.

Het gebouw wordt is geheel gerenoveerd en de algemene ruimtes als gangen, toiletten en keukens worden ook opgefrist. De kamer worden casco geleverd en komen in vele maten en vormen.

U kunt 1 of meerdere kamers huren, waarbij er kamers zijn met terras op de begane grond, kamers met balkon en kamers met eigen voorzieningen.

Een initiatief van de gemeente Delft om meer ondernemers in de binnenstad te helpen aan betaalbare flexibele kantoorruimte.

Gelegen aan de gracht en met een parkeerplaats voor de deur.
Er zijn 3 etages met elk een keuken, toiletten en er is een wifi netwerk. De kamers zijn voorzien van verwarming en werkende elektra.

De kamers dient u zelf af te werken en naar eigen wens en op eigen kosten kunt u ook eigen internet connectie opzetten, eventueel gezamenlijk met andere huurders.

HUURPRIJS

TUSSEN € 80,= EN € 95,= per m2/jr excl. BTW

Dit is inclusief servicekosten zoals verwarming en onderhoud.

De huurprijs wordt als volgt berekend:

de m2 van de kamers + 30% toeslag algemene ruimtes

Bijvoorbeeld

Kamer 20m2 + 30 % = totaal 26m2 gehuurde ruimte

U kunt al een kamer huren vanaf € 208,= per maand

SERVICEKOSTEN € 24,= P/M2 JAAR EXCL. BTW

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

Beschikbare bedrijfsruimtes in dit gebouw


Er zijn nog geen ruimtes toegevoegd. Neem contact op met Bjornd voor meer info over de beschikbare units in dit gebouw.

Terug naar boven

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer