Terug naar alle verzamel gebouwen

Delft enginering & ProductionBekijk beschikbare units

Heertjesweg, 2629 AA Delft
Duurzaam, flexibel en vooruitstrevend!

Het dep gebouw is een uniek bedrijfsverzamel-gebouw vanwege de combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en vooruitstrevende techniek. In het gebouw worden verschillende soorten ruimtes in verschillende groottes aangeboden.

Het gebouw zal worden gerealiseerd op Technopolis in Delft, aan de Rotterdamseweg. Technopolis is een science park dat wordt ontwikkeld door Science Port Holland n.v. een samenwerkingsverband van Germeente Delft, Rotterdam en de TU-Delft

Er is ruimte voor individuele gebouwen en een aantal verzamel gebouwen: Yes Delft en DEP natuurlijk. Reeds gebouwd en gevestigd zijn: Exact hoofdkantoor, Nederlands meet instituut en Deltares.Productiehal/Bedrijfshal/Werkplaats:
Vanaf 80 m² tot 810 m² per gebouwblok, totaal ca. 2.430 m² voor gebouwblok 2 t/m 4.

Kantoor/Laboratorium:
Vanaf 50 m² tot 2.430 m² per gebouwblok, totaal ca. 7.290 m² voor gebouwblok 2 t/m 4.

Eventueel uitbreidbaar met extra oppervlak op een optioneel entresol in de hal.
Max. 810 m² per gebouwblok, totaal ca. 2.430 m² voor gebouwblok 2 t/m 4.

Showroom:
Op begane grond tot 324 m² op de kop van gebouwblok 2, 3 of 4.

(alle genoemde maten zijn circa-maten)

Flexibel
Elke gewenste combinatie van ruimtes is mogelijk. Dat maakt het dep gebouw zeer flexibel en geschikt voor uiteenlopende bedrijven. Belangrijkste doelgroep van het dep gebouw zijn kleine tot middelgrote ondernemingen die het ontwikkelen van producten combineren met de productie ervan. Het gebouw is ca. 200 meter lang en 30 meter breed en bestaat uit een hoge bedrijfshal (ca. 7,20 meter vrije hoogte) en 4 kantoorblokken verdeeld over de lengte van het gebouw. Op de koppen van het gebouw is op de begane grond aan weerszijde een 4,20 meter hoge showroom met een oppervlak tot ca. 340 m². Eventueel is deze showroom uit te breiden in de richting van de bedrijfshal.

Kantoren en laboratoria
De kantoorblokjes zijn georganiseerd rondom een gemeenschappelijk centrale gang waarin naast verkeersruimte, trap en lift ook gemeenschappelijke voorzieningen zoals toilet, receptie en/of kopieerruimte een plek vinden. Afhankelijk van de grootte van de bedrijven kunnen deze voorzieningen per verdieping herhaald worden in verschillende samenstellingen. De kantoorblokjes hebben een transparante uitstraling en zullen met behulp van koude/warmte opslag in de bodem verwarmd en gekoeld kunnen worden door gebruik te maken van betonkernactivering. Hierdoor zullen de exploitatielasten zeer concurrerend uitvallen.

Bedrijfshal
De bedrijfshal is ca. 7,20 meter hoog en bied de mogelijkheid voor het inbouwen van een entresol. Door de plaatsing van een raamstrook in de gevel van de hal zijn op de entresol ook werkplekken te realiseren. Hierdoor ontstaat een zeer flexibel gebouw dat met de ondernemer mee kan groeien door middel van “inbreiding” i.p.v. “uitbreiding”.

Terrein
Op het terrein is ruime parkeergelegenheid voor bezoekers en laden en lossen van goederen. De overige parkeerplaatsen voor werknemers en bezoekers wordt op het dak van de bedrijfshal gerealiseerd. Een aantal parkeerplaatsen zal aan delen van de hal en kantoor worden toegekend. De overige parkeerplaatsen zijn ter beschikking van bezoekers of andere gebruikers van het gebouw. Aan de noordzijde van het gebouw is gelegenheid voor het laden en lossen d.m.v.grote vrachtwagen met oplegger. Aan de zuidzijde kan geladen en gelost worden met kleinere vrachtwagens en bestelbusjes

Datacenter

In de directe nabijheid van het dep-gebouw zal door The Datacenter Group een datacenter worden ontwikkeld. De gebruikers van het dep-gebouw kunnen hier tegen een aantrekkelijk tarief ict-diensten en infrastructuur onderbrengen in de "dep-suite". Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Joscha Niemann van de The Datacenter Group.

Beschikbare bedrijfsruimtes in dit gebouw


Er zijn nog geen ruimtes toegevoegd. Neem contact op met Bjornd voor meer info over de beschikbare units in dit gebouw.

Terug naar boven

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer