Terug naar alle verzamel gebouwen

Fundatie van RenswoudeBekijk beschikbare units

Oude Delft 49, 2611BC Delft
Te huur in het historische centrum van Delft: geheel gerenoveerde, kantoorkamers op de eerste verdieping van statig monument ‘Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude' uit 1759.

Indeling:
Via de bordestrap en de indrukwekkende gemeenschappelijke hal, voorzien van rijk gedecoreerd stucwerk en marmer en het sobere maar bijzonder fraaie trappenhuis bereikt u de eerste verdieping.

In diverse ruimten zijn de originele schouwen in het zicht teruggebracht.

In het achterhuis is de centrale, moderne toiletunit (44m 2 ) gerealiseerd. In de gang is een pantry
aanwezig met opstelplaats voor inbouwvaatwasser en koelkast. De kantoren op de tweede etage zijn
niet voorzien van een afwerkvloer.

Bijzonderheden:
Op de rijk gedecoreerde 18de-eeuwse bel-etage/begane grond bevinden zich vier fraaie ‘regentenkamers' en een keuken, geschikt voor kleinschalige vergaderingen en ontvangsten alsmede een ruime tuin.

U kunt tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van deze ruimten voor uw representatieve ontvangsten. Deze ruimten behoren niet tot het gehuurde, maar kunnen apart worden gehuurd voor bijzondere gelegenheden.

Faciliteiten

Het historische huis is voorzien van alle moderne gemakken. Alle units zijn voorzien van pantry's, databekabeling, alarm en intercom. Ook aansluitingen voor draadloos internet zijn voorbereid en er is glasvezel aanwezig !!!

Locatie

De kantoorruimten bevinden zich in het voormalige weeshuiscomplex, in het hart van het historisch centrum, op korte loopafstand van het treinstation en met parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) in de directe omgeving.

Deelverhuur en flexibele voorwaarden zijn bespreekbaar.

Huurindicatie: vanaf € 140,- per m² per jaar (exclusief servicekosten, energiekosten en de premie voor de collectieve glasverzekering).


HUURTERMIJN
In overleg, minimaal 2 jaar

SERVICEKOSTEN
Schoonmaak algemene ruimten
Energiekosten
Gebruik patio’s & tuin
Onderhoud installaties
Verlichting

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige uitstekende staat

OPLEVERING per direct

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE 3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken

Beschikbare bedrijfsruimtes in dit gebouw

€ 140,- per m2 per jaar
2611 BC Delft  | Oppervlakte 238m² | Kantoorruimte
Te huur in het historische centrum van Delft: prachtige kantoorruimte in 2 delen op de eerste verdieping van het statige monument ‘Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude' uit 1759.De schatrijke Maria Duyst van Voorhout, Vrijvrouwe van Renswoude, lie...
€ 2.550,- per maand
2611 BC Delft  | Oppervlakte 193m² | Kantoorruimte | 4 kamers
Eerste verdieping Voorzijde (unit A) ca. 2550,= per maand:Aan de grachtzijde gelegen 4 tal kantoor kamers totaal 193m2Totaal 193m2 incl. gangen. Kamers van 13m2, 35m2, 45m2 en 50m2 te huur per kamer alleen de 13m2 is alleen te huur in combinatie...
€ 750,- per maand
2611 BC Delft  | Oppervlakte 41m² | Kantoorruimte | 2 kamers
1e etagevoorzijde (unit B) ca. 750,= per maand:Aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin, bevindt zich een kantoorunit van 41 m². Deze unit bestaat uit twee kantoorruimten, beiden grenzend aan de achtertuin. Vanuit het portaal (3,2 m²) met gar...
Terug naar boven

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer