Terug naar alle verzamel gebouwen
Marshalllaan 2, 2625 GZ Delft
U zoekt u kleine tot middel grote kantoorruimte met gratis parkeren, goed bereikbaar, modern, zo te betrekken met veel of weinig service ?

dit kan bij Tauro Delft welke is gerenoveerd in 2006 en heeft een vloeroppervlak van 3.100 m2. Dit moderne gebouw ligt aan de Kruithuisweg tussen het verlengde van de A4 en A13 in. Het kantorencentrum is zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum. Om het gebouw is een eigen parkeerterrein.

De stijlvolle, moderne hal heeft een verzorgde entree met receptie. U huurt een ruimte die u vervolgens naar eigen wens en behoefte kan inrichten. De ruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. Daarnaast kunt u, naar behoefte, gebruik maken van de Tauro service, zoals de receptie- en telefoondiensten. Ook kunt u gebruik maken van vergader- en spreekkamers in alle Tauro vestigingen.

Kenmerkend voor Tauro kantoorruimte Delft zijn de extra diensten en service. Zo beschikt elk kantorencentrum over een representatieve ontvangstruime, een gastvrije receptie en divers vergader- en spreekruimtes die per uur gehuurd kunnen worden. Verder faciliteert Tauro zaken als secretariële ondersteuning, postverzorging, en fax- en telefoonservice. U betaalt alleen hetgeen u gebruikt!

Flexibel, transparant en laagdrempelig: Tauro geeft ondernemers de ruimte

De Tauro kantorencentra zijn standaard voorzien van vele services en faciliteiten. Zo heeft u in alle vestigingen de beschikking over:

receptiediensten
administratieve ondersteuning
telefoon- en faxservice
postverzorging
24 -uurs toegang
technische ondersteuning
Vloeroppervlak van 3.100 m2;
Moderne kantoorvoorzieningen;
Gelegen nabij kleinschalig winkelcentrum;
Goed bereikbaar via de snelwegen A4 en A13;
Eigen parkeerterrein aanwezig;
Tramhalte op loopafstand.

Juist omdat Tauro kantoorruimte Delft een flexibel huurconcept hanteert, zijn er bij Tauro geen standaard huurprijzen. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoorruimte, de lengte van het huurcontract en de wensen die ú heeft.

Voorbeeld prijzen:

De huurprijzen zijn op basis van een huurovereenkomst van 12 maanden;.

2de etage:
unit 2.10: 2 tot 3 werkplekken, € 439,- per maand inclusief service- en voorschot energiekosten

3de etage:
unit 3.05: 4 tot 6 werkplekken, € 785,- per maand inclusief service- en voorschot energiekosten
Unit 3.15: 2 tot 3 werkplekken € 395,- per maand inclusief service- en voorschot energiekosten

Wij nodigen u dan ook graag uit om een afspraak te maken voor passende bedrijfsruimte in Delft.
Grote(re) organisaties besparen m2 bij Tauro

Met de komst van het nieuwe werken kan een groot bedrijf 20 tot 30 procent besparen op het aantal vierkante meters kantoorruimte. Door optimaal en slim gebruik te maken van de gezamenlijke ruimtes die in Tauro beschikbaar zijn (flexwerkplekken, vergaderruimtes, Tauro Ondernemers Lounge etc.), kan het aantal benodigde m2 sterk teruggedrongen worden.

Beschikbare bedrijfsruimtes in dit gebouw

€ 125,- per m2 per jaar
2625 GZ Delft  | Oppervlakte 3100m² | Kantoorruimte
U zoekt u kleine tot middel grote kantoorruimte met gratis parkeren, goed bereikbaar, modern, zo te betrekken met veel of weinig service ?dit kan bij Tauro Delft welke is gerenoveerd in 2006 en heeft een vloeroppervlak van 3.100 m2. Dit moderne gebouw l...
€ 350,- per maand
2625 GZ Delft  | Oppervlakte 300m² | Kantoorruimte
U zoekt u kleine tot middel grote kantoorruimte met gratis parkeren, goed bereikbaar, modern, zo te betrekken met veel of weinig service ?dit kan bij Tauro Delft welke is gerenoveerd in 2006 en heeft een vloeroppervlak van 3.100 m2. Dit moderne gebouw l...
Terug naar boven

Copyright © 2017, Bjornd | Disclaimer