Industrieweg 74

2651 BD, Berkel En Rodenrijs (situated in the Bedrijventerrein Rodenrijs Neighbourhood)


Description

ALGEMEEN

De Industrieweg maakt onderdeel uit van het bedrijventerrein Rodenrijs te Berkel & Rodenrijs, uitstekend ontsloten via N470/N471 en N209 naar rijkswegen A12, A13 en A20. Dit bedrijventerrein heeft recentelijk een uitgebreide upgrading ondergaan.
Het pand wordt momenteel geheel gerenoveerd en naar verwachting medio 2018 opgeleverd. Het pand is gelegen op ruim 1.000 m² eigen grond en is voorzien van eigen parkeerplaatsen.
Door de ontsluiting van de Industrieweg op de Oudelandselaan, waaraan dit object is gesitueerd, is de bereikbaarheid optimaal. Randstad-railstation Rodenrijs ligt op loopafstand.

INDELING + OPLEVERINGSNIVEAU

Het pand heeft een totale oppervlakte van ca. 845 m², als volgt onderverdeeld:

- ca. 395 m² bedrijfsruimte 31.600,= per jaar

- ca. 225 m² showroom-/kantoorruimte op de begane grond. 27.000,= per jaar

- ca. 225 m² kantoorruimte op de eerste verdieping. 27.000,= per jaar

Het geheel wordt opgeleverd met onder andere de volgende voorzieningen:

Bedrijfsruimte
- betonvloer met vloercoating
- LED-verlichting
- elektrische overheaddeur
- hoogte onderkant dak: ca. 4,2 m
- verwarming.

Kantoor-/showroomruimte
- systeemplafonds + verlichtingsarmaturen voorzien van LED
- airconditioning
- toiletgroepen
- luxe pantry
- centrale verwarming middels radiatoren
- kabelgoten
- afgewerkte wanden
- scheidingswanden (optioneel)
- vloerbedekking (in overleg met huurder)
- alarminstallatie.

PARKEREN

Op eigen terrein is gelegenheid voor 12 parkeerplaatsen.

HUURCONDITIES

Huurprijs excl. BTW : kantoorruimte € 120,- per m² per jaar / bedrijfsruimte € 80,- per m² per jaar (optioneel)

Huurtermijn : vijf jaar

Huuringangsdatum : in overleg; de renovatie zal naar verwachting in kwartaal 2 van 2018 afgerond zijn

Huurprijsherziening: jaarlijks op basis van de CPI-index van het CBS

Huurbetaling : per maand vooruit

Servicekosten: nader te bepalen

Bankgarantie : 3 maanden huur + servicekosten + BTW

Huurovereenkomst: conform model ROZ 2015

Voorbehoud : positief bedrijfsinformatierapport; ter beoordeling van verhuurder.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 85.600 per year
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Office space
Year of construction
2011-

Surfaces

Total surface
450m²
Units from
225m²

Layout

Floors
2
Facilities
toilet, pantry

Location

[ { "address": "Industrieweg 74", "zipCode": "2651 BD", "city": "Berkel En Rodenrijs", "lat": 51.9829402, "lng": 4.454882, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.