Distributieweg 24

2645 EJ, Delfgauw (situated in the Ruyven Neighbourhood)


Description

Bedrijfsunit van 140m2, op industrieterrein Ruiven. Gelegen op een zeer modern industrieterrein met een directe oprit op de A-13. Ruiven is gelegen aan de rand van Delft en de hele regio is hier vandaan zeer gemakkelijk te bereiken.

Andere bedrijven die gevestigd zijn op ruiven: Albert Hein distributiecentrum, Saab Harteveld, Renault Zeeuw, Karwei en Grolsch

begane grond:
voor entree, hal en meterkast. Er is aan de achter- en voorzijde een trap naar de verdieping

1e verdieping:
Gang, vaste kasten met c.v.combi ketel (junkers), toiletgroep met wastafel, grote kantoorruimte aan de voorzijde, keuken. Geheel voorzien van plavuizenvloer

Distributieweg 24 (totaal ca. 140 m²):
B.G. kantoorruimte: ca. 70 m²
Verdieping kantoorruimte: ca: 70 m²

Distributieweg 24: € 165.000,00 k.k.

Huurprijs:
Distributieweg 24: € 1.100,00 per maand, excl. BTW, incl. 2 parkeerplaatsen


Opleveringsniveau:
Het object zal worden opgeleverd in de huidige (casco) staat en voorzien van onder andere:
- CV-combi ketel (Juncker Eurostar);
- geheel voorzien van isolerende beglazing ;
- brandmeldsysteem;
- mechanische ventilatie
- 1e verdieping geheel voorzien van systeemplafond met verlichting
- Kabelgoten op gehele 1e verdieping
- Brand- en gewoon alarm
- Onderhoud via VVE bijdrage 100,= per maand (alleen bij koop !!)
- Voorzien van krachtstroom en uitgebreide elektrische installatie.
- 2 eigen parkeerplaatsen een gezamenlijke fietsenstalling.
- Geheel voorzien van isolerende beglazing
- Oplevering : per direct
- Onderhoud : goed

Eigen vervoer: Middels eigen vervoer is het bedrijventerrein "Ruyven" zeer goed bereikbaar en direct gelegen aan de A-13 (Den Haag- Rotterdam vv) ter hoogte van de afslag Delft-Zuid. Via de provinciale weg N-470, van Delft naar Zoetermeer is de bereikbaarheid ook vanaf de Rijksweg A-12 (Den Haag Utrecht v.v.) uitstekend.
Openbaar vervoer: Aan het einde van de straat van het object bevindt zich de bushalte voor buslijn 81, welke een directe verbinding heeft met het Centraal Station Delft.

BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Huur:
Huurovereenkomst: Op te stellen door het makelaarsteam; Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.
Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het CBS.

Huurperiode: in overleg met verhuurder.

Servicekosten: Nader te bepalen.

Huurbetaling: De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten inclusief BTW dienen tegelijk en bij vooruitbetaling per maand te worden voldaan.

Huur: Waarborgsom ter grootte van minimaal twee maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Koop: Bij ondertekening van de koopovereenkomst zal koper ter meerdere zekerheid voor de nakoming van zijn verplichtingen een waarborgsom ter grootte van 10 % van de koopsom voldoen op rekening van de notaris.

Oplevering:
Kan per direct dan wel in overleg

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.

Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Details

Transfer

Price
€ 165.000 k.k. — € 1.100 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
2001-2010
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
140m²
Units from
140m²
Free height
300cm

Layout

Facilities
betonvloer, toilet, pantry
Air treatment
mechanical ventilation

Surroundings

Location
business
Parking uncovered
2 Parking spots

Location

[ { "address": "Distributieweg 24", "zipCode": "2645 EJ", "city": "Delfgauw", "lat": 51.9936744, "lng": 4.40165, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.