Beestenmarkt 12

2611 GB, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Ter overname "Café Swieber" Beestenmarkt 12 te Delft.

Prachtig café met ruim 100 stoelen groot terras (gevel + plein 155m2) op het horecaplein in hartje historisch centrum van Delft. Dit fraaie bedrijf is door de huidige eigenaren geheel verbouwd en voorzien van een prachtige inrichting en moderne uitrusting.

Het terras wordt vergroot, onder het huidige terrassen beleid, waardoor er zich voor u als ondernemer een ideale kans voordoet om zich te vestigen op het mooiste horecaplein van Nederland.

De huidige eigenaren exploiteren ook Kobus Kuch (en uitbreidende gezinnen) en hebben te weinig tijd om de exploitatie de aandacht te geven die de zaak verdient. De omzet is sterk stijgend en zou door ruimere openingstijden en meer persoonlijke aandacht alsmede de verruiming van het terras, nog veel verder door kunnen groeien.

Het is een instapklare formule met een vergunning tot 01:00 uur van zondag tot donderdag en tot 02:00 uur op vrijdag en zaterdag.

De sfeer is gemoedelijk en sfeervol, de inrichting is goed en compleet en het aanwezige inventaris is van hoge kwaliteit.

Vergunningen: alle benodigde horecavergunningen volgens de eisen van de gemeente Delft aanwezig.

Indeling:
Restaurant met 30 /35 zitplaatsen en 10 barkrukken, bar met 2 Black & White vol automaat koffiemachines, barblokken en kassa, toiletgroep met fraaie toiletten met wastafels. Volledig uitgeruste en goed ingedeelde keuken. Ruim terras onder de platanen met ruim 100 zitplaatsen (143 m2) en een gevelterras van 12 m2 met 12 zitplaatsen.

Er is een verplichtingen aan Heineken (via onderhuur) voor pilsafname maar niet aan personeel en of automatenhandel. Voor een ondernemers paar is dit echt een buitenkans, want de zaak is met zijn 2'en uitstekend te runnen.

voorzieningen:
- volledig uitgeruste keuken met afzuiging
- airconditioning/verwarmingsysteem
- moderne meterkast
- fraaie afwerking en inrichting van hoge kwaliteit
- kassa systeem met 2 handholds en 3 bonnenprinters in keuken en achter de bar
- Een biercel met 2 500L biertanks van Heineken met nog drie fustaansluitingen

Overname, goodwill en inventaris: € 235.000,= excl. btw.

Mogelijk te realiseren/ potentiële omzet: ca. 300.000 tot 500.000 per jaar

Er is nu een groeiende omzet van 275.000 a 300.000 waarbij de zaak open is van donderdag tot zondag. Dinsdag tot en met zondag in het hoogseizoen en donderdag tot en met zondag in het laag seizoen.

Huur pand: ca. € 3000,= excl. btw per maand.

Waarborgsom of bankgarantie 3 maanden huur + btw

Details

Transfer

Price
€ 3.000 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Hospitality
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
80m²
Sell surface
44m²

Surroundings

Location
city center, mall

Location

[ { "address": "Beestenmarkt 12", "zipCode": "2611 GB", "city": "Delft", "lat": 52.0116618, "lng": 4.3622665, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.