Binnenwatersloot 3 A

2611 BJ, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Nu te ter overname kleine dagzaak/lunchroom/bar met terras op A1 locatie in hartje historisch centrum van aan de Binnenwatersloot te Delft.

Het bedrijf bevindt zich in de looproute van het station naar de binnenstad en heeft hierdoor een grote passantenstroom. Het bedrijf serveert momenteel lunch & beperkt diner en is vorig jaar opgestart.De inrichting is modern en het aanwezige inventaris is van goede kwaliteit.

Het bedrijf meet ca. 50 m2 en telt ca. 20 zitplaatsen en ca. 8 terras plekken. Aan de buitenzijde bevind zich aan de raamzijde een leuk terras heerlijk in de zon.

VERGUNNING
Alle benodigde horecavergunningen volgens de eisen van de gemeente Delft aanwezig.

OVERNAMESOM
Overname, goodwill en inventaris: € 35.000,= vrij van BTW.

HUUR
Huur pand: € 1500,= ex. BTW per maand.

De energiekosten zijn €202,00 per maand en water € 35,75 per kwartaal.

VERPLICHTINGEN
Er zijn geen verplichtingen aan brouwers, personeel en of automatenhandel. Voor een ondernemers paar is dit echt een buitenkans.

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden huur

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig, behalve het water wat gedeeld is met de bovenburen.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen.

Details

Transfer

Price
€ 1.500 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Hospitality
Other allocation(s)
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
50m²
Units from
50m²
Sell surface
50m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center, mall
Social class
A2

Location

[ { "address": "Binnenwatersloot 3", "zipCode": "2611 BJ", "city": "Delft", "lat": 52.0094552, "lng": 4.3562861, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.