Burgwal 45

2611 GG, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Kantoorruimtes vanaf 25m2 tot 300m2 in een rijksmonumentaal pand, hartje binnenstad om de hoek bij de Beestenmarkt.

In dit monumentaal pand, van de voormalige stadsleenbank, in het hart van de binnenstad is ruimte voor creatieve ondernemers die weleens wat anders willen. Op de begane grond zit de Bierfabriek Delft een grand café waar ook echt bier wordt gebrouwen. U kunt dus gelijk genieten van een gezellige borrelplek !

Er zijn ruimtes in diverse vormen, maten en prijzen beschikbaar.

Dit prachtige monumentale pand is in uitstekende staat en alle ruimtes hebben bijzondere details als fraaie balken plafonds, houten steun beren, houten vloeren, hoge plafonds en grote hoge ramen. Het zijn stoere ruimtes met een strakke afwerking en alle databekabeling en elektra aansluitingen zijn in overvloed aanwezig.

Om een goede indruk van de mogelijkheden in dit pand te krijgen nodigen wij u uit om eens te komen kijken. Wij staan open voor uw ideeën en input om dit tot het creatieve hart van Delft te laten worden. Wij zoeken in het bijzonder creatieve bedrijven die iets bijzonders zoeken.

Begane grond:

Entree via grand café waar u altijd gasten in een gemoedelijke sfeer kunt ontvangen en na werk tijd nog even kan borrelen. zie ook www.bierfabriek.com !

--------------------------------------------------------------------------------------------------

NU BESCHIKBAAR NOG MAAR 3 RUIMTES:


3e etage kantoorruimte 65m2 (incl. gedeelde ruimte)
Huur: 547,55 per maand + 205,33 per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct

3e etage kantoorruimte 54 m2 (incl. gedeelde ruimte)
Huur: 447,99 per maand + 168 per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct

3e etage kantoorruimte 77 m2 (incl. gedeelde ruimte)
Huur: 641,13,- per maand + 240,42,- per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct

Gehele 3e etage is ook te huur
kantoorruimte 197 m2 zijnde 3 kantoorruimtes en een centrale ontvangstruimte
Huur: € 1.636,67 per maand + € 613,75 per maand alles excl. btw
Beschikbaar per direct


----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bijzonderheden:
Databekabeling, vloerbedekking etc.. alles is aanwezig en de door u gewenste ruimte is dus voor u zo te betrekken.

Locatie:
Gelegen in het autovrije hart van de stad met om de hoek de Beestenmarkt het horecaplein van Delft. 100 meter van de Markt en het stadhuis is dit een uitstekende locatie te noemen waar u zich helemaal in het leven voelt staan. Alle gemakken onder hand bereik en een waanzinnige ambiance waarin u en uw werknemers kunnen genieten en dus met plezier voor u een extra tandje harder zullen lopen. Uw klanten zullen vaker bij u op bezoek komen zeker als u ze een gratis bezoekers parkeerkaart toe stuurt.

Bereikbaarheid:
De Burgwal is gelegen in het centrum van Delft en is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Bushaltes zijn op 5 minuten loopafstand. Met de auto is het centrum van Delft snel bereikbaar vanaf de snelweg A13 (Rotterdam-Den Haag), afslag Delft/Pijnacker. Het station Delft is op loopafstand gelegen. Aan de Phoenixstraat, Gasthuisplaats, Nieuwe Langendijk, Yperstraat en Zuidpoort zijn goed bereikbare betaalde parkeergarages aanwezig.

De servicekosten zijn als voorschot bij vooruitbetaling verschuldigd, op basis van jaarlijkse nacalculatie en bestaan onder andere uit:

stookkosten; water; elektra; glas bewassing; glasverzekering; schoonhouden algemene ruimten; verlichting algemene ruimten; administratiekosten.

Waarborgsom 3 maanden huurverplichtingen

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 130 per m2 per year
Service costs
€ 38
Status
Beschikbaar
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1769
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
197m²
Units from
54m²

Layout

Floors
3
Facilities
suspended_lights, openable_windows

Surroundings

Location
city center, mall

Location

[ { "address": "Burgwal 45", "zipCode": "2611 GG", "city": "Delft", "lat": 52.0111964, "lng": 4.361863, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.