Choorstraat 16

2611 JG, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Hele leuke winkel van 100m2 (verdeeld 50m2 bg en 50m2 1e etage) gelegen in een fraaie drukke winkelstraat midden in het centrum van Delft. Frontbreedte voorzijde 4.40 meter, de ruimte heeft veel hoogte en licht.

In de straat zijn o.a. Albert Heijn, Brain Wash kappers, Kantoorboekhandel Prins, Red Jeki, Het fruithuisje, Boekhandel Huyser, Bakkerij de Diamanten Ring, Trekpleister, George Jensen Damask, Neef Rob, Nox, Sporthuis Ruisch en Leonidas gevestigd.

Verder is er de Marktgarage op korte loopafstand evenals de Phoenixgarage.

Bereikbaarheid: Deze winkel is gelegen in het wandel gebied in autoluwe centrum van Delft.

HUURPRIJS
€ 1950,= per maand

HUURTERMIJN
Termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
In overleg

BIJZONDERHEDEN
De verhuurder heeft plannen om het bestaande appartement in het naastgelegen pand 16a en de 2e verdieping van het winkelpand door een zelfstandige toegang vanuit 16a te ontsluiten. Hiervoor moet in het winkelpand een van de winkel afgesloten trap gerealiseerd worden. Dit zal ten koste gaan van ca 5 a 8 m2 van de winkelruimte alsmede een deel van de 1e etage.Zolang er nog geen toegang vanuit het naastliggende pand tot de 2e etage van het winkelpand is gerealiseerd zal toegang via bestaande toegang en winkel plaatsvinden.

De winkel wordt dus verhuurd met een de beperking dat de verhuurder in de toekomst wellicht een door toegang vanuit 16a wenst te realiseren. Recht bouw door toegang vanuit 16a in de winkel conform door opdrachtgever aan te leveren tekening. Recht op doorgang naar 2e etage van het winkelpand tot de trapopgang wordt gerealiseerd. De plannen zijn echt nog niet concreet qua uitvoering en tijdstip. Realisatie gaat in goed overleg met huurder.

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden huur

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 1.950 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
100m²
Units from
100m²
Sell surface
100m²

Layout

Floors
2

Surroundings

Location
city center, mall, residential area
Social class
B1

Location

[ { "address": "Choorstraat 16", "zipCode": "2611 JG", "city": "Delft", "lat": 52.0130092, "lng": 4.3575557, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.