Choorstraat 32

2611 JG, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Winkel van 122,2 m2 in de goed bezochte Choorstraat.

Twee bijzondere winkelpanden, totaal 157,2 m2 in de goed bezochte Choorstraat. De winkels zijn ook los te huur.

Nummer 32 met de klokgevel is een rijksmonument uit 1725 en nummer 34 een gemeentelijk monument uit 1896. Deze twee panden hebben jaren dienst gedaan als winkel voor Muziekhandel Dol en worden nu samen of los verhuurd.

Prachtige puien op een uitstekende locatie schuin tegenover de Albert Heijn in een authentieke winkelstraat met o.a. boekhandel, bloemist, groentenboer, supermarkt, kruidenier, bakker, toko, kapper, chocolaterie, kledingwinkels en nog diverse andere zaken.

Choorstraat 32 groot 122,2 m2, huurprijs 1800,= per maand

Choorstraat 34 groot 53m2 + plaats, huurprijs 1150,= per maand

Tesamen te huur 175,2 m2, huurprijs 2800,= per maand

De winkels dienen nog te worden gerenoveerd en dit kan nog samen met u als ondernemer worden besproken. Uitgangspunt is dat er casco wordt verhuurd en de verhuurder zorgt voor een brandwerend plafond, meterkast, alsmede een werkend riolerings aansluiting. Overige zaken zijn in overleg en eventueel mogelijk voor de juiste huurder tegen aangepaste verhuur condities.

Er wordt uitdrukkelijk niet gezocht naar snackbar/doner/grillroom achtige ondernemers !

HUURTERMIJN

Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
Casco

OPLEVERING
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN

Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

Details

Transfer

Price
€ 1.450 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
122m²
Units from
122m²
Sell surface
122m²

Layout

Floors
2

Surroundings

Location
city center, mall
Social class
B2

Location

[ { "address": "Choorstraat 32", "zipCode": "2611 JG", "city": "Delft", "lat": 52.013159, "lng": 4.3579815, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.