Coenderstraat 3

2613 SM, Delft (situated in the Westerkwartier Neighbourhood)


Description

Loft kantoor / winkel / atelier / galerie ruimte van 250m2 met overheaddeur, eigen keuken, toilet en entree.

Dit stoere industriële pand is omgetoverd tot een volledig uitgeruste multifunctionele ruimte. De toegang is nu via een electrische overheaddeur zodat er ook met een auto toegang is. Dit Kan ook vervangen worden door een strakke glazenpui e.e.a. in overleg.

Gelegen aan een doorgaande achter het station op een steenworp van de binnenstad, dus u bent goed zichtbaar en zit pal naast openbaar vervoer.

Indeling:

Entree via electrische overheaddeur, meterkast, open ruimte van 45m2, kleine bergkamer 5m2, glazenpui als afscheiding naar de grote open ruimte 135m2 met doorloop naar 2e ruimte 45m2, hal/garderobe 7,5m2, compacte keuken, toilet met wastafel totaal 20m2.

bijzonderheden:
- Stoere industriele ruimte
- Mooie hoogtes
- Kabelgoten/bekabeling met patchkast
- Alarmsysteem
- Keuken
- Lichtkoepels aan de achterzijde
- Verwarming via eigen c.v.combiketel
- Internetaansluiting aanwezig (u dient wel zelf abonnement aan te vragen)

HUURPRIJS
€ 125,= per m2/jr excl. BTW

HUURTERMIJN
termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 125 per m2 per year
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1906-1930
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
250m²
Units from
250m²

Layout

Floors
1
Facilities
toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Surroundings

Location
city center

Location

[ { "address": "Coenderstraat 3", "zipCode": "2613 SM", "city": "Delft", "lat": 52.0084555, "lng": 4.3548896, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.