Kalfjeslaan 66 .

2623 AJ, Delft (situated in the Tanthof oost Neighbourhood)


Description

ca. 650m2 (kan gehuurd worden per kamer vanaf 27m2) betaalbare kantoorruimte in delen/per kamer te huur, voor een periode van ca. 3 jaar maximaal.

Beschikbaarheid:

Te huur per 1 maart 2019:
- unit 0.15 32m2 Huur € 226,67 per maand excl. B.T.W. Servicekosten € 80,00 pm.excl. B.T.W.


Gebouw is voorzien van glasvezelinternet en er zijn 2 gezamenlijke vergaderruimtes.

Het betreft een vrijstaande, moderne en representatieve kantoorvilla gelegen aan de Kalfjeslaan op een prominente zichtlocatie aan de Kruithuisweg (N-470) één van de voornaamste toegangswegen tot Delft.

Internet:
Breedband Delft samen met OpenFiber een symmetrische glasvezelverbinding aan. Zie hiervoor ook de website www.openfiber.nl. 015 303 00 08. Op de website staan de tarieven en de pakketten ook Voip etc.

Bereikbaarheid:
Eigen vervoer
Het object is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer via de Kruithuisweg (N-470) welke een directe aansluiting biedt op de A -13 (Den Haag - Rotterdam) en de A - 4 (Delft/ Den Haag - Amsterdam), de A -12 richting Utrecht ligt eveneens op enkele autominuten.

Openbaar vervoer
Het NS - station Delft Zuid ligt op korte loopafstand. Diverse opstapplaatsen van buslijnen liggen eveneens in de buurt.

Adres:
Kalfjeslaan 66, 2623 AJ te Delft.
Gemeente: Delft, sectie: R, nummer: 3935, groot: 11 are en 50 centiare.

Metrage: Het totaal verhuurbaar vloeroppervlak van het gebouw bedraagt ca. 711 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

Begane grond : ca. 357 m²
1e verdieping : ca. 354 m²

de oppervlakte is gemeten volgens NEN 2580 .

Parkeren:Er zijn 14 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein aanwezig, vrij te gebruiken, maar zonder plaats gegarantie. Mogelijkheid tot reserveren voor Euro 650,= per jaar.

Opleveringsniveau:De kantoorruimte wordt in huidige staat opgeleverd en is voorzien van onder andere:

-systeemplafonds v.v. inbouwverlichtingsarmaturen;
-mechanische ventilatie;
-dubbele toiletgroep per verdieping;
-kabelgoten;
-centrale verwarming v.v. radiatoren;
-aluminium kozijnen v.v. isolerende beglazing;
-te openen ramen;
-kantineruimte;
-lichtstraten;
-diverse airco-units;
-huidige indeling in diverse kantoorkamers.

HUURVOORWAARDEN

Huurprijs kantoorruimte: € 85,-- p/m² per jaar te vermeerderen met BTW

Huurtermijn: maximaal 3 jaar, minimum in overleg.

Oplevering: In overleg, op korte termijn mogelijk.


Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Service- en energiekosten: 30,= p/m2 excl. BTW alleen in geval van het huren van een gedeelte van het pand.

als u het gehele gebouw huurt dan dient huurder dient zelf zorg te dragen voor de aanvraag voor levering van gas, water en elektra. Huurder zal zelf onderhoudscontracten af sluiten voor het gehuurde, die vooraf ter beoordeling aan verhuurder zullen worden voorgelegd.

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ).

Zekerheidsstelling:Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie of waarborgsom stellen van 3 maanden huur, vermeerderd met servicekosten en de wettelijk verschuldigde BTW.

Details

Transfer

Price
€ 85 per m2 per year
Service costs
€ 30
Status
Beschikbaar

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1981-1990
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
711m²
Units from
27m²

Layout

Floors
2
Facilities
suspended_lights, openable_windows, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Surroundings

Location
office park, residential area
Parking uncovered
14 Parking spots

Location

[ { "address": "Kalfjeslaan 66", "zipCode": "2623 AJ", "city": "Delft", "lat": 51.9878682, "lng": 4.3578504, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.