Kleveringweg 5

2616 LZ, Delft (situated in the Recreatiegebied Delftse hout Neighbourhood)


Description

MODERNE KANTOORRUIMTE DIRECT AAN DE A13 MET VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN BESCHIKBAAR

Het betreft hier circa 248 m² kantoorruimte, gelegen op het uitstekend te bereiken en populaire locatie direct aan Rijksweg A13, afrit Delft Noord.

Bedrijventerrein "Ypenburgse Poort" heeft als groot voordeel de bereikbaarheid, dit is de afgelopen periode alleen maar beter geworden, vanweg het open stellen van de nieuwe A4, dit is absoluut ten goede gekomen betreffende de drukte en bereikbaarheid van het verkeer op de A13.

Tal van grote en bekende ondernemingen hebben zich gevestigd op dit terrein, zoals Mc Donalds, Hanos, Chinees Zakenhotel, Karwei, Hornbach, Bo-Rent, Renaud Horeca en diverse kleine en grote kantoorgebruikers .

Vanwege de grote raampartijen in het gebouw hebben vrijwel alle vertrekken een enorme lichtinval wat direct een prettige sfeer en werkomgeving creëert. Het gebouw c.q. de vloer heeft qua indeling nog een open structuur, maar is naar wens van huurder in te delen naar bijvoorbeeld deels een kamerstructuur.

Metrage:
Ca. 248m², gelegen op de eerste verdieping:momenteel ingedeeld in 2 grote open ruimtes en een bergkast/doka, toilet en douche.

Parkeren:
Er bevinden zich voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.
Het parkeerterrein is afsluitbaar middels een automatisch hek

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in huidige staat, met de navolgende voorzieningen:
- Fraaie entree met modern trappenhuis;
- Alarminstallatie;
- Ontruimingsinstallatie
- Airco;
- Verwarming middels CV en radiatoren;
- Mechanische ventilatie;
- Ruim dubbel toilet;
- Nog te plaatsen pantry.

Eventuele extra wensen van huurder zijn bespreekbaar.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
Middels de ligging van het gebouw direct aan de rijksweg A13 (Den Haag - Rotterdam) is het object uitstekend bereikbaar met het eigen vervoer. In een aantal autominuten bereikt u het Prins Clausplein welke een directe aansluiting geeft met de rijkswegen A4 (Den Haag - Amsterdam) en de A12 (Den Haag - Utrecht) alsmede de Utrechtsebaan / Den Haag Centrum.

Openbaar vervoer
Op loopafstand is de tram bereikbaar. Lijn 1 (Scheveningen-Delft) sluit aan op het NS station Den Haag HS (circa 10 minuten).

Huurprijs:
€ 110,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Huurprijs parkeren:
€ 700,-- per plaats per jaar exclusief BTW.

Huurperiode:
5 jaar met 5 optiejaren, of in overleg met verhuurder.
Flexibele huurtermijnen zijn bespreekbaar.

Beschikbaar per :Per 1-4-2019

BTW:
Huurprijs dient vermeerderd te worden met BTW.

Servicekosten:
Afhankelijk van de te leveren diensten bedragen de servicekosten € 25,-- per m² per jaar exclusief BTW.

Levering en Diensten:
De navolgende leveringen en diensten zullen middels de servicekosten door verhuurder worden verzorgd:
-Levering van gas, water en elektra;
-Tuin en terrein onderhoud;
-Onderhoud klimaatinstallaties;
-Onderhoud E-installaties;
-Onderhoud Alarm;
-Glasbewassing;
-Beveiliging bedrijvenpark;

Aanvaardingsdatum huurovereenkomst:
In overleg met verhuurder, maar afhankelijk van de wensen van huurder is een spoedig oplevering mogelijk.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ model, in de zin van artikel 7:230 A BW, conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) op 30-1-2015 vastgesteld en op 17-2-2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag ROZ, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het CBS.

Betalingen:
Huur en BTW per maand of maand voorruit.

Zekerheidstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting, servicekosten en BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Details

Transfer

Price
€ 110 per m2 per year
Service costs
€ 25
Status
Available

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
2001-2010
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
248m²
Units from
100m²

Layout

Floors
1
Facilities
suspended_lights, openable_windows, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming

Surroundings

Location
office park
Parking covered
10 Parking spots

Location

[ { "address": "Kleveringweg 5", "zipCode": "2616 LZ", "city": "Delft", "lat": 52.0266252, "lng": 4.3635199, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.