Kleveringweg 9 A

2616 LZ, Delft (situated in the Recreatiegebied Delftse hout Neighbourhood)


Description

Alle boxen zijn verkocht !

Langs de snelweg A13 bij Delft op het bedrijventerrein de Ypenburgse Poort zijn bedrijfsunits (garageboxen) te koop.

Het Bedrijventerrein Ypenburgse Poort met naast bedrijven ook hotels, kantoren en sport- en recreatiemogelijkheden, zoals McDonald’s, binnenkort Hanos, Shanghai Hotel Holland, Race Planet, Supermarkt Oriental, Shurgard Self Storage en Active Health Center.

Het bedrijfsunitscomplex bestaat uit 20 boxen in verschillende afmetingen. Het terrein is rondom Hekken afgesloten door middel van een solide poort waardoor het risico op inbraak of vandalisme klein is. Mede hierdoor zijn de boxen ideaal voor werken, ondernemen of klussen. En dat op een goed bereikbare locatie. De aanvang van de bouw is gepland in het eerste kwartaal van dit jaar (2016).

Elke box heeft een huisnummer en hierdoor kunt u uw bedrijf hier vestigingen en inschrijven bij de Kamer van koop Handel.

Een bedrijfsunit kopen is een goede investering, zowel voor eigen gebruik en als belegging. Onze units hebben lage aanschafkosten en een interessant fiscale voordeel (28% investeringsaftrek). Bovendien behoudt de box na aankoop door het onderhoud van de VVE zijn waarde en krijgt u een ruime garantie.

Als je langere tijd zelf geen gebruikt maakt van je eigen bedrijfsruimte, kun je deze voor een bepaalde periode verhuren. De boxen zijn vrij verhandelbaar als volwaardige bedrijfsunit.

Wij kunnen een geschikte huurder voor jouw unit zoeken, maar je mag de box ook zelf verhuren aan een ZZP’er of particulier. We voorzien je graag van een gratis huurcontract-model.

Stuur ons een mail met u gegeven en vragen en verhuis snel naar uw eigen plek ipv nog langer te huren.

Bedrijfsunits Kleveringweg 9 te Delft (2616 LZ)

Details

Transfer

Price
€ 23.990 k.k.
Status
Verkocht
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
2016
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
18m²
Units from
18m²

Surroundings

Location
business, office park, overig

Location

[ { "address": "Kleveringweg 9", "zipCode": "2616 LZ", "city": "Delft", "lat": 52.026402, "lng": 4.363499, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.