Koornmarkt 25

2611 EB, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Dit rijksmonumentale pand, genoemd “de Rode Lelye” is door de jaren heen volledig gerenoveerd en voorzien van alle moderne gemakken en veel fijne ruimtes, ca. 25m2 + eventueel extra 40m2 daktuin en een aantal grote kamers die altijd weer op een prettige en aparte manier met elkaar zijn verbonden. Er valt in te wonen en werken zonder elkaar te storen.

Momenteel is de begane grond verhuurd aan een huiswerkbegeleider en wij kunnen u dit pand met of zonder deze huurder aan u opleveren. Dan heeft u gelijk huurinkomsten van een zeer stabiele en goede huurder.
Huur 1483,= incl. ca. 150,= g/w/e excl. btw

Vlakbij bevindt zich een groot parkeerterrein op de Gasthuisplaats en u kunt langs de gracht parkeren met een gelijk te verkrijgen parkeervergunning. Eventueel kunnen wij op korte afstand een prive parkeerplaats aan u verhuren voor ca. 150,= per maand.

Dit pand is gelegen aan een fraaie gracht in het hart van de binnenstad op een uitstekende locatie.

Begane grond:
Fraaie entree via hoge deur, hal, meterkast (8 groepen, vervangen in 2016), deur naar gang met trapopgang naar 1e etage en doorloop via lange gang naar het achterhuis.

Voorkamer/kantoor ca. 3.30 x 6.30 met raamzitje en glas-in lood schuifdeur naar achterkamer/kantoor ca. 3.30 x 4.60 met deels oude plavuizenvloer in het zicht en beide kamers met fraai balkenplafond.

Via de lange gang, toilet, bereikt u het achterhuis met als eerste een (kantoor)kamer ca. 4.20 x 5.20 met plavuizenvloer (nu met vloerbedekking daarop) met vloerverwarming, vaste kast/meter- kast (3 groepen), deur naar enorme achterkamer ca. 5.20 x 6.50 met een middeleeuws balkenplafond bestaande uit moer- en kinderbalken ondersteund door leeuwenkoppen.

De ruimte is voorzien van een fraaie plavuizenvloer met vloerverwarming en er zijn openslaande deuren naar een klein tuintje. In de kamer is een aparte ruimte gebouwd die bestaat uit twee delen: deel 1 is een badkamer met douche en wastafelmeubel, deel 2 is een wasmachinekast met opstelling van HR cv-combiketel.

1e verdieping:
Overloop, deur naar ruime woonkamer ca. 5.20 x 6.30 voorzien van fraaie parketvloer, rijk ornamentenplafond en een Franse zandstenen schouw met gashaard.
De twee hoge ramen bieden een fantastisch uitzicht over de Koornmarkt. De woonkamer loopt door in een kleine tussenkamer ca. 2.00 x 2.00 met bergkast en een fraai gebrandschilderd raampje.

Doorloop naar eetkeuken ca. 5.20 x 2.90 met zwart-wit plavuizenvloer en balkenplafond.

Voorzieningen: granieten aanrechtblad, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat en oven.

Via openslaande deuren naar dakterras ca. 25m2 + eventueel extra 40m2 daktuin, met uitzicht over de tuinen van de Oude Delft en de Koornmarkt.

2e verdieping:
Overloop, verrassend modern toilet, ruime achterslaapkamer ca. 2.80 x 5.20 met waskast. Via overloop, een trapje naar hoger niveau: overloop met vaste kledingkast en klapdeuren naar luxe badkamer ca. 5m2 met ligbad, douche en wastafel. Fraaie slaapkamer ca. 5.00 x 5.20 met balkenplafond, veel ramen en een zeer bijzonder uitzicht op de gracht.

3e verdieping:
Ruime bergvliering ca. 8m2 bereikbaar via vlizotrap met opstelplaats 2e HR cv-combiketel.

Mogelijkheden:
- Groot woonhuis al dan niet met kantoor aan huis.
- Kantoor met dienstwoning.
- Met of zonder huurder op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Kapconstructie en pannen dak vervangen in de jaren ‘60.
- Begane grond is voorzien van een betonvloer (de oude kelder is volgestort).
- Alle leidingen (gas, water en elektra) zijn vernieuwd.
- Het onderhoud is perfect op orde.
- De twee HR c.v-combiketels zijn van het merk NEFIT en dateren uit 1994 en 1996.
- De woning is voor ca. 85% voorzien van dubbel glas.
- Verbruik per maand voor gehele hele pand 102,= elektra + 196,= gas.

U wilt dit huis kopen?...Neem uw eigen NVM aankoop Makelaar mee. Wij treden op voor verkopers en behartigen hun belangen aldus.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 615.000 k.k.
Status
Verkocht

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
197m²
Units from
197m²

Layout

Floors
4
Facilities
openable_windows, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Surroundings

Location
city center

Location

[ { "address": "Koornmarkt 25", "zipCode": "2611 EB", "city": "Delft", "lat": 52.0084365, "lng": 4.3595064, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.