Koornmarkt 73 B

2611 EC, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Circa 100 m2 ruimte gelegen aan rijksmonumentaal grachtenpand aan de Koornmarkt. De casco ruimte is o.a geschikt als pakhuis of atelier.
Ideaal voor opslag van goederen.
Voorzien van(eigen)elektra aansluiting.

De locatie ligt tussen "de Touwbrug" en "de Leeuwebrug" aan de gracht van de Koornmarkt. De straat komt samen aan de Wijnhaven en de Oude Langendijk waar tal van bedrijvigheid zit van klein naar groot.
Daarnaast bevindt zich aan het begin van de gracht de toeristische startplaats van de rondvaartroute in Delft.
Parkeren aan de Koornmarkt is voor vergunninghouders. Dichtstbijzijnde mogelijkheid op betaald parkeren is aan het parkeerterrein Gasthuisplaats of in de Phoenixgarage en Zuidpoortgarage.

Indeling:
Entree, aansluiting elektra, vanaf entree schuin oplopende ruimte van circa 30m2, overige ruimte 55 m2 met entresol van circa 15 m2.

HUURPRIJS
€ 895,-- per maand vrij van btw

HUURTERMIJN
Minimaal 1 jaar

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
Per direct


HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden huur

BTW
Wordt vrij van BTW verhuurd. (er wordt dus geen BTW gerekend)

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 895 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Fair
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
100m²
Units from
100m²
Sell surface
100m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center
Social class
B1

Location

[ { "address": "Koornmarkt 73", "zipCode": "2611 EC", "city": "Delft", "lat": 52.0097497, "lng": 4.3586372, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.