Koornmarkt 78

2611 EJ, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Let op dit is een kamer welke u huurt in een kapsalon, de kamer zit achterin het pand.

U zoekt een plekje voor uw nagelstudio, gewichtsconsulent, massagesalon etc... nu te huur een kleine ruimte van ca. 5m2 ( u maakt ook gebruik van de keuken, toiletten en wachtruimte en dus huurt totaal 10m2 in de winkel van One kappers waar tevens reeds een schoonheidssalon is gevestigd.

U krijgt toegang tot de klanten van One Kappers en start dus zonder kosten binnen een zeer succesvolle formule in een prachtig hip pand.

Als u geïnteresseerd bent neem dan contact op met ons kantoor of loop even binnen bij One kappers aan de Koornmarkt 78 en vraag naar Nicoline Hoevenaar.

Op een prachtige zichtlocatie in het stadshart van Delft met veel passanten. Dit eerste stukje van de Koornmarkt, waar de Oude Langendijk en de Wijnhaven samenkomen, geeft zicht op een van de "loopjes"in de binnenstad en het is ook het de plek waar het altijd gezellig druk is. Met om de hoek het Stadhuis, de Grote Markt en de Nieuwe Kerk. Aan de overkant van de gracht de toeristische startplaats van de rondvaartroute. In de directe omgeving tal van winkels van groot naar klein.

HUURPRIJS INDICATIE

€ 290,= per maand zijn excl. btw en inclusief servicekosten !!

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 290 per month
Status
Beschikbaar
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
10m²
Units from
10m²
Sell surface
10m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center, mall, overig
Social class
B1

Location

[ { "address": "Koornmarkt 78", "zipCode": "2611 EJ", "city": "Delft", "lat": 52.0106396, "lng": 4.3585604, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.