Marlotlaan 1 D

2614 GV, Delft (situated in the Westlandhof Neighbourhood)


Description

In een voormalige houtloods zijn nu een aantal bijzondere bedrijfsruimtes waarvan er nu 1 te huur wordt aangeboden.
Deze ruime moderne bedrijfsruimte is gelegen in een zijstraat van de gezellige Buitenwatersloot, op een kleinschalig bedrijventerrein. Gelegen op korte afstand van de binnenstad op een veilige vriendelijke locatie in een woon/werk wijk

Deze uitstekend afgewerkte en onderhouden bedrijfsruimte van totaal 116m2 heeft 2 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur. Makkelijk bereikbaar vanuit de binnenstad en vanaf de snelwegen A-4 en A-13.

Begane grond:
Bedrijfsruimte ca. 55m2, bereikbaar via de overheaddeur.
De bedrijfsruimte is voorzien van een meterkast en een explosievrije ruimte (hier werd verf opgeslagen). Separate entree op de begane grond voor toegang tot de bedrijfsruimte en voor trap naar 1e en 2e etage.

1e verdieping ca. 55m2:
Overloop, toilet met fonteintje. Vanuit de overloop heeft u toegang tot de kantoorruimte met grote glazenpui aan de voorzijde is voorzien van laminaatvloer en een open keuken met close-in boiler.
Er is ook daglicht vanaf de bovenzijde via fraaie licht/glas-straat.

2e verdieping (vloeropp 15m2 / NEN 2580 6m2):
Trap naar kantoor/opslagruimte voorzien van licht/glas-straat, veluxdakraam en laminaatvloer. Luik met electrische lier

Bijzonderheden:
- Wordt verhuurd vrij van btw
- Het terrein heeft een afsluitbaar elektrisch hek.
- Totaal ca. 116 m2.
- Verwarming via moderne c.v. combiketel
- Geisoleerde kap en glas
- 2 eigen parkeerplaatsen voor de deur.
- Kan per direct of in overleg worden opgeleverd.
- Pand is in uitstekende staat van onderhoud en strak afgewerkt.
- De bestemming is bedrijfsruimte.


Oplevering:
Kan per direct dan wel in overleg

Nuts-aansluitingen aanwezig:
Gas, Water en elektra vraagt u zelf aan bij uw eigen energiebedrijf.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks zal de huurprijs worden herzien op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) Alle Huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), mits dit geen verlaging tot gevolg heeft.

Huurbetaling:
De betaling van de huurprijs in termijnen van 1 maand bij vooruitbetaling.

Huurtermijn:
De huurovereenkomst wordt, in principe, aangegaan voor minimaal 2 jaar, kortere termijnen eventueel mogelijk tegen toeslag op de huur.

Zekerheid/waarborgsom/bankgarantie:
Huurder dient binnen 2 weken na ondertekening van de huurovereenkomst, maar uiterlijk een dag voor de datum van ingebruikname, aan verhuurder een bankgarantie c.q. waarborgsom te voldoen voor een betalingstermijn van 3 maanden huur.

B.T.W. status:
Vrij van BTW (er wordt dus geen BTW gerekend)

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst conform het standaard van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).

Voorbehoud:
Elke (afspraak) transactie behoeft de nadrukkelijke goedkeuring van eigenaar.


DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Details

Transfer

Price
€ 1.300 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
1991-2000
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
116m²
Units from
116m²
Free height
300cm

Layout

Facilities
rooflights, overhead doors, betonvloer, toilet

Surroundings

Location
residential area
Parking uncovered
2 Parking spots

Location

[ { "address": "Marlotlaan 1", "zipCode": "2614 GV", "city": "Delft", "lat": 52.0043928, "lng": 4.3457347, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.