Marlotlaan 1 G

2614 GV, Delft (situated in the Westlandhof Neighbourhood)


Description

In een voormalige houtloods zijn nu een aantal bijzondere bedrijfsruimtes waarvan er nu 1 te koop wordt aangeboden.
Deze ruime moderne bedrijfsruimte is gelegen in een zijstraat van de gezellige Buitenwatersloot, op een kleinschalig bedrijventerrein. Gelegen op korte afstand van de binnenstad op een veilige vriendelijke locatie in een woon/werk wijk

Deze uitstekend afgewerkte en onderhouden bedrijfsruimte van totaal 334m2 heeft 3 eigen parkeerplaatsen recht voor de deur. Makkelijk bereikbaar vanuit de binnenstad en vanaf de snelwegen A-4 en A-13.

Begane grond:
Bedrijfsruimte (14.93 x 10.92, hoogte 2.89m tussen de balken gemeten bereikbaar via de overheaddeur.
De bedrijfsruimte is voorzien van een alarminstallatie en camera systeem. De vloer is voorzien van een coating. Hier bevind zich tevens de meterkast met een 380V aansluiting, en een warm en koud water aansluiting.

Separate entree op de begane grond voor toegang tot de bedrijfsruimte, trap en de boven etage.

1e verdieping (Deze is in 2015 geheel gerenoveerd):

overloop met cv combi-ketel (2015), toilet met fonteintje. Vanuit de ruime overloop heeft u toegang tot de woonkamer/kantoor voorzien van laminaat vloer, radiatorombouw en een open keuken (Bruynzeel van 2015) voorzien van diverse inbouwapparatuur: oven, afzuigkap, 4 pits gaskookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer.
In deze kantoorruimte bevinden zich twee bergingen, waarvan er een de bijkeuken betreft.
Vanuit deze ruimte komt u in de slaapkamer. Deze is voorzien van een geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel (Bruynzeel) en een berging met inbouwkast.

Vanuit de overloop heeft u tevens toegang tot een grote kantoorruimte met een hoog balkenplafond/dakbeschot, kleine berging en over de helft van deze ruime kantoorruimte is een vliering.

Bijzonderheden:
- pand kan verkocht worden vrij van btw
- bovenetage in 2015 geheel gerenoveerd
- Het terrein heeft een afsluitbaar elektrisch hek.
- Voorzien van alarm (met doormelding naar meldkamer (70,= per jaar)) & camera systeem.
- Totaal ca. 334m2.
- Verwarming via moderne c.v. combiketel 2015
- 3 eigen parkeerplaatsen voor de deur.
- Vloerbelasting etage 500 kg/p/m2.
- VVE met gehele gebouw welke niet actief is, u bent verantwoordelijk voor 1/7e deel van de (lage) kosten.
- Kan per direct worden opgeleverd.
- Pand is in uitstekende staat van onderhoud en strak afgewerkt.
- De bestemming is bedrijfsruimte er mag dus niet (officieel) gewoond worden.

Details

Transfer

Price
€ 325.000 k.k. — € 325.000 per month
Status
Verkocht

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
1991-2000
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
334m²
Units from
334m²
Free height
285cm
Free width
5cm

Layout

Facilities
overhead doors

Surroundings

Location
residential area
Parking uncovered
3 Parking spots

Location

[ { "address": "Marlotlaan 1", "zipCode": "2614 GV", "city": "Delft", "lat": 52.0043928, "lng": 4.3457347, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.