Marshalllaan 2 ..

2625 GZ, Delft (situated in the Buitenhof Neighbourhood)


Description

U zoekt u kleine tot middel grote kantoorruimte met gratis parkeren, goed bereikbaar, modern, zo te betrekken met veel of weinig service ?

dit kan bij Tauro Delft welke is gerenoveerd in 2006 en heeft een vloeroppervlak van 3.100 m2. Dit moderne gebouw ligt aan de Kruithuisweg tussen het verlengde van de A4 en A13 in. Het kantorencentrum is zeer goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Op loopafstand van een kleinschalig winkelcentrum. Om het gebouw is een eigen parkeerterrein.

De stijlvolle, moderne hal heeft een verzorgde entree met receptie. U huurt een ruimte die u vervolgens naar eigen wens en behoefte kan inrichten. De ruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van moderne kantoorvoorzieningen. Daarnaast kunt u, naar behoefte, gebruik maken van de Tauro service, zoals de receptie- en telefoondiensten. Ook kunt u gebruik maken van vergader- en spreekkamers in alle Tauro vestigingen.

Kenmerkend voor Tauro kantoorruimte Delft zijn de extra diensten en service. Zo beschikt elk kantorencentrum over een representatieve ontvangstruime, een gastvrije receptie en divers vergader- en spreekruimtes die per uur gehuurd kunnen worden. Verder faciliteert Tauro zaken als secretariële ondersteuning, postverzorging, en fax- en telefoonservice. U betaalt alleen hetgeen u gebruikt!

Flexibel, transparant en laagdrempelig: Tauro geeft ondernemers de ruimte

De Tauro kantorencentra zijn standaard voorzien van vele services en faciliteiten. Zo heeft u in alle vestigingen de beschikking over:

receptiediensten
administratieve ondersteuning
telefoon- en faxservice
postverzorging
24 -uurs toegang
technische ondersteuning
Vloeroppervlak van 3.100 m2;
Moderne kantoorvoorzieningen;
Gelegen nabij kleinschalig winkelcentrum;
Goed bereikbaar via de snelwegen A4 en A13;
Eigen parkeerterrein aanwezig;
Tramhalte op loopafstand.

Juist omdat Tauro kantoorruimte Delft een flexibel huurconcept hanteert, zijn er bij Tauro geen standaard huurprijzen. De huurprijzen zijn afhankelijk van de grootte van uw kantoorruimte, de lengte van het huurcontract en de wensen die ú heeft.

Voorbeeld prijzen:

De huurprijzen zijn op basis van een huurovereenkomst van 12 maanden;.

2de etage:
unit 2.10: 2 tot 3 werkplekken, € 439,- per maand inclusief service- en voorschot energiekosten

3de etage:
unit 3.05: 4 tot 6 werkplekken, € 785,- per maand inclusief service- en voorschot energiekosten
Unit 3.15: 2 tot 3 werkplekken € 395,- per maand inclusief service- en voorschot energiekosten

Wij nodigen u dan ook graag uit om een afspraak te maken voor passende bedrijfsruimte in Delft.
Grote(re) organisaties besparen m2 bij Tauro

Met de komst van het nieuwe werken kan een groot bedrijf 20 tot 30 procent besparen op het aantal vierkante meters kantoorruimte. Door optimaal en slim gebruik te maken van de gezamenlijke ruimtes die in Tauro beschikbaar zijn (flexwerkplekken, vergaderruimtes, Tauro Ondernemers Lounge etc.), kan het aantal benodigde m2 sterk teruggedrongen worden.

Internetdiensten kunnen bij Tritel BV worden afgenomen:
De huidige glasvezelverbinding loopt via Tritel en heeft een snelheid van 20mbit.

Het is morgelijk om dit te upgraden naar 40mbit. Voor meer informatie en kosten kunnen zij contact opnemen met Arjen Milhouse van Tritel via 072-711 2 711.

Maandelijkse bedragen:

telefoontoestellen a € 16,00
Aantal werkplekken met internetverbinding a € 16,00
Aantal werkplekken internet & telefonie a € 29,00
Aantal faxnummers fax2email a € 10,00

Optioneel:

WiFi internet op eigen kantoor,
inclusief WiFi router en installatie EENMALIG € 199,00

WiFi internet 6 t/m 10 werkplekken MAANDELIJKS € 75,00

Extra IP adres indien eigen firewall/router JAARLIJKS € 99,00

Additioneel enkelvoudig geografisch nummer JAARLIJKS € 24,00

Additioneel 10 nummer blok JAARLIJKS

Details

Transfer

Price
€ 350 per month
Service costs
€ 30
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1991-2000
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
300m²
Units from
25m²

Layout

Floors
4
Facilities
suspended_lights, elevators, openable_windows

Surroundings

Location
office park, mall, residential area

Location

[ { "address": "Marshalllaan 2", "zipCode": "2625 GZ", "city": "Delft", "lat": 51.9864718, "lng": 4.3456797, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.