Mijnbouwstraat 110

2628 RX, Delft (situated in the Zeeheldenkwartier / Tu Wijk Neighbourhood)


Description

Nog beschikbaar is de 3e etage 228m2 + balkon en met eigen toiletgroep, keuken en patchkast en ziggo aansluiting per etage.

Te huur tegen een vaste prijs in de huidige, gerenoveerde staat, nog alleen nog de 3e etage: Mijnbouwstraat 110 te Delft.

Zeer geschikt voor ict bedrijven, maatschappelijke dienstverleners etc...

Voorzien van Energielabel A !
------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Eigen parkeerplaatsen in ondergelegen afgesloten parkeergarage (ca 12 plekken), op een steenworp afstand van de binnenstad en vlak bij de TU Delft. Een zichtlocatie tussen de stad en de universiteit, goed te bereiken met openbaar vervoer en auto alsmede dicht bij het station. Kortom de ideale locatie voor een veeleisende ondernemer.

Het gehele pand wordt integraal geupgrade:

- Tegen de oostgevel is een zogenaamde "Vertical Garden", met een rijk gevarieerde kleurrijke beplanting met een eigen irrigatie-systeem.
- de buitengevel wordt wit gemaakt voor een moderne uitstraling (uitvoering voorjaar 2017)
- alle etages zijn voorzien van fraaie balkons
- de kantoorruimtes worden neutraal en fris opgeleverd
- Eigen terras per etage.
- De kantoorruimtes worden ook akoestisch voorbereid
- 1e, 2e etage: 234m2 + balkon
- 3 etage 228m2
- 4e etage: 150m2 na verbouwing nu 122m2
- Per verdieping is er CV met convectoren en ventilatie met energie regeneratie.
- Alle kozijnen zijn vervangen door aluminium kozijnen met te openen ramen voorzien van isolerende beglazing.

Het wordt een modern en energie vriendelijk (duurzaam) kantoor.

Geheel voorzien van eigen voorzieningen als toiletten en een keuken per etage.

Het kantoor is uitgerust met een zwevende vloer waarin alle leidingen (incl. databekabeling) zijn verwerkt en er zijn vele aansluitpunten overal in de ruimte. Geen gedoe met kabels en snoeren meer, en door de vele aansluitpunten is de etage zeer flexibel in te richten.
Een heerlijk ruim en flexibel kantoor met de binnenstad bij de hand en toch alle gemakken van een kantoorlocatie.

HUURPRIJS

3e etage 100,= p/m2/jr

HUURTERMIJN
Bij voorkeur 5 + 5 optie jaren overige termijnen in goed overleg mogelijk voor de juiste kandidaat

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige nette staat

OPLEVERING
Direct dan wel in overleg later ook zeker mogelijk

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maandelijkse huurtermijen + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Dit wordt afgesproken als een vast bedrag per huurder zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Er is een eigen elektra aansluiting per etage en u sluit daarvoor dus direct een contract met uw eigen leverancier.

19,= euro p/m2/jr excl. btw

Serviceabonnement, elektriciteitsverbruik (Voor vaststelling van het algemene verbruik is een aparte aansluiting aanwezig.), brandstofverbruik, waterverbruik, verbruiksmeting, vastrecht, bediening, verhelpen van storingen, keuringskosten e.d. zoals ten behoeve van:
1. lift
2. luchtbehandelingsinstallatie
3. centrale verwarmingsinstallatie
4. warmwaterinstallatie
5. hydrofoorinstallatie
6. zwakstroominstallatie
7. noodstroominstallatie
8. vuilwaterpompen
9. brandmeldinstallatie
10. optimaliserings-, signalerings- en bewakingsapparatuur
11. huistelefooninstallatie
12. belinstallatie
13. deuropeners
14. bliksembeveiligingsinstallatie
15. brandblusapparatuur (en de vullingen)
16. antenne-installatie (excl. abonnementskosten)
17. installatie voor automatische deurmechanismen
18. keukeninstallatie
19. overige installaties en apparatuur
20. Levering en netwerkkosten ten behoeve van eigen gebruik van huurder van water, gas, daaronder begrepen de kosten van meterhuur
21. schoonmaken en/of vegen van schoorsteen en ventilatiekanalen, ketels en branders
22. instandhouding gemeenschappelijke verlichting, daaronder begrepen de kosten van armaturen, buizen en lampen
23. glasverzekering van alle beglazing en kozijnen aan de buitenzijde van het gehuurde en van de gemeenschappelijke ruimten
24. wassen van de ruiten en kozijnen van de algemene/gemeenschappelijke en dienstruimten aan de binnen- en buitenzijde vuilafvoer en alles wat daarvoor nodig is (containerhuur, gemeentelijke heffingen)
25. onderhoud van tuinen
26. schoonhouden van de algemene/gemeenschappelijke ruimten en dienstruimten, algemene terreinen, parkeerruimten, wegen etc., het sneeuwvrij houden daaronder begrepen
27. onderhoud en vervanging van de plantenbakken en van meubilair en stoffering in de algemene/gemeenschappelijke ruimten en dienstruimten
28. beheer en administratie van leveringen en diensten


BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 100 per m2 per year
Service costs
€ 19
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1981-1990
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
228m²
Units from
228m²

Layout

Floors
4
Facilities
suspended_lights, elevators, openable_windows

Surroundings

Location
city center, mall, residential area, overig
Parking covered
12 Parking spots

Location

[ { "address": "Mijnbouwstraat 110", "zipCode": "2628 RX", "city": "Delft", "lat": 52.0063618, "lng": 4.3662986, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.