Minervaweg 14

2624 BZ, Delft ( situated in the Voorhof-Hoogbouw Neighbourhood )

Description

TE HUUR ruime winkelruimte van ca. 240m2 in de wijk Voorhof in Delft met een brede pui met parkeren aan de voorkant en laden en lossen via de achterkant.
De Voorhof is de dichtstbevolkte wijk van Delft en behoort ook tot de wijken van Nederland met de meeste woningen per hectare en perfecte plek om je onderneming te vestigen. Naast de huidige kapper, DSW zorgverzekeraar, buurtsupermarkt, fysiotherapeut, stomerij en (recent) sushizaak zijn we opzoek naar een leuke toevoeging.

De ruimte leent zich veelal voor een uiteenlopende bereik, detailhandel/horeca of dienstverlening, maar ook een perfecte locatie voor activiteiten in de gezondheidzorg. Een winkel met (betaald) parkeren recht voor de deur en gratis parkeren op 75m afstand!!
De winkel is gelegen op een uitstekend bereikbare locatie in de wijk Voorhof, vlakbij de TU-wijk en tegenover het winkelcentrum De Hovenpassage waar je gratis kan parkeren in parkeergarage met ruim 400 parkeerplaatsen. De tram- en bushalte bevinden zich op slechts 75 meter van de winkel en binnen 5 minuten zit je op de verschillende snelwegen.


HUURPRIJS:
Huurprijs van: € 3.550,= per maand excl. BTW.

HUURTERMIJN: 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU:
In huidige goede staat (casco)

OPLEVERING:
In overleg

HUURBETALINGSPERIODE:
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE:
3 maanden +eventuele btw

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST:
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN:
Er is een eigen energie aansluiting aanwezig. Gas verbruik gaat via VvE middels servicekosten, de servicekosten zijn € 200,-- per maand voor o.a. het gasverbruik. Het verbruik van energie wordt gemeten en afgerekend op basis van meters op de radiatoren.

BELASTE VERHUUR:
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 3.550 per month
Service costs
€ 200
Status
Available

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1960-1970
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
240m²
Units from
240m²
Sell surface
200m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center, mall
Social class
B1

Points of intrest

Street view
Map view
10 min
20 min
30 min
Travel time
Points of interest

Calculate your travel time

Choose your transportation
Maximum travel time
10 min.
20 min.
30 min.
Show results

Points of interest

Indicate which points of interest you want to show on the map.

Choose your points of interest
School
Doctor
Pharmacy
Restaurant
Gym
Transportation
Supermarket
Hospital
Church
Dentist
Cinema
Barber
Show results

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.