Molslaan 37 35

2611 RJ, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

160m2 (ook in delen van 80m2 te huur) winkelruimte in winkelcentrum de Veste, naast de Hema, tegenover de Gall & Gall en naast Hummus, Roepman Makelaardij en Christine Le Duc.

Deze winkelunit is gelegen in het winkelgebied "In de Veste", wat recent is uitgebreid met de Vestpoort alwaar o.a. Esprit, Apple I Center en H & M zijn gevestigd. Tevens hebben zich hier een tal van grote winkelketens gevestigd zoals: Blokker, H & M, Zeeman, Hema, Dolcis, Mc Donalds, Bart Smit, Esprit, C&A etc.

Deze locatie heeft een goede passantenstroom, welke nog zal toenemen doordat om de hoek Rozemarijn is gerealiseerd met nieuwe vestigingen van de ANWB, Nelsons en SNS bank tegenover de Blokker.

Oppervlakte: ca. 160m²

Parkeren:
Er zijn een aantal parkeergarages op loopafstand, waaronder de Zuidpoortgarage (900 plaatsen) op 200 meter afstand.

Huurprijs:

De vraagprijs bedraagt voor de dubbele unit € 3300,= p/maand excl. btw

De vraagprijs bedraagt voor een unit € 1700,= p/maand excl. btw


Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten (inclusief de BTW) vooruit te betalen per maand.

Bereikbaarheid:
Deze winkel is gelegen in het centrum van Delft en ligt op loopafstand van Station Delft Centraal.
Knooppunt "Zuidpoort" is bereikbaar met 8 lijnbussen. Tramlijn 19 ligt op 200 meter en tramlijn 1 op 500 meter afstand. Tevens is het object goed te bereiken met de auto. Er bevinden zich een aantal parkeergarages in de buurt.

Opleveringsniveau:
De winkel zal worden opgeleverd in huidige "casco" staat en is voorzien van onder andere:
- verwarming / airco unit aan plafond;
- meterkast;
- diverse elektra punten aan plafond;

Huurperiode:
5 jaar met 5 optiejaren, of in overleg met verhuurder.
Afhankelijk van het type huurder zijn flexibele huurtermijnen bespreekbaar.

Servicekosten:
N.v.t.
Huurder zal voor eigen rekening en risico zorg dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Aanvaardingsdatum huurovereenkomst:
Kan spoedig.

BTW:
Er is 21 % BTW van toepassing.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ in de zin van artikel 7:230A BW conform het model door de ROZ welke in juli 2003 is vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Details

Transfer

Price
€ 3.300 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1971-1980
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
160m²
Units from
80m²
Sell surface
150m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center, mall
Social class
A2

Location

[ { "address": "Molslaan 37", "zipCode": "2611 RJ", "city": "Delft", "lat": 52.010643, "lng": 4.3624835, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.