Nieuwe Langendijk 42 A

2611 VK, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Leuke en frisse winkel/kantoorruimte van circa 30m2 gelegen op de begane grond. Ideaal voor een startende met een winkel,kantoor of atelier. Direct aan de Nieuwe Langendijk de entree route richting het centrum van Delft.
Prima bereikbaar op ca. 2km van de A4 en A13 en op 150m van de gloednieuwe Markt parkeergarage, vergunning en betaald parkeren in de straat.

Indeling:
Ruime entree middels openslaande deuren, meterkast, nette winkelruimte (ca. 20 m2) voorzien van linoleum vloer.
Afgesloten ruimte met nette keuken en toilet. (ca. 2m2), Achter/kantoor kamer (ca. 8 m2) met toegang tot achter gelegen gedeelde plaats.

BIJZONDERHEDEN:

HUURPRIJS
€ 800,-- per maand excl. btw

SERVICEKOSTEN
€ 150,-- per maand excl. btw (energie)

OPLEVERINGSNIVEAU
wordt casco opgeleverd.

AANVAARDING
In overleg, kan op korte termijn

HUURTERMIJN
Termijnen in overleg, u dient zelf een voorstel te doen.

ZEKERHEIDSTELLING
Waarborgsom ter grootte van 3 kalendermaanden huur + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (C.B.S.). De geïndexeerde huurprijs zal nimmer lager zijn dan die van de voorafgaande huurjaren.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 800 per month
Service costs
€ 150
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
30m²
Units from
30m²
Sell surface
30m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center
Social class
B2

Location

[ { "address": "Nieuwe Langendijk 42", "zipCode": "2611 VK", "city": "Delft", "lat": 52.0130754, "lng": 4.3630865, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.