Nieuwe Langendijk 57 B

2611 VJ, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Winkelpand met een voorpui van 7 meter gelegen op een kleine 150 meter van de Delftse Markt, aan 1 van de aanvoer routes van de binnenstad. De gehele straat en aanvoer route zijn vernieuwd en de Marktgarage is open!
De komende jaren is dit de enige ongestoorde toegang tot de binnenstad met een gloednieuwe parkeergarage bij de hand.

Wilt u een eigen zaak en heeft u uw zaakjes goed voor elkaar kom dan eens kijken of u in dit pand uw plannen kunt verwezenlijken.

In de straat zijn o.a. reeds gevestigd:

- Restaurant vermeertje
- Galerie de kunstkop
- Umaij Sushi restaurant
- Namaste reizen
- 2e handsboeken winkel
- Aziatische Toko
- Gitaren winkel
- Dapper Tatoeage

Indeling:
Winkelruimte ca. 81m2 in u-vorm met in het midden een keuken met origineel granito aanrechtblad in goede staat. Magazijn 35m2 over de gehele breedte achter de winkel. Het magazijn heeft een deur naar een achterom via een poort aan de Nieuwe Langendijk.

Huurprijs
€ 1400,= per maand excl. BTW

Huurtermijn
2 jaar minimaal

Opleveringsniveau
In huidige goede staat: inclusief systeemplafond en met plavuizenvloer

Oplevering
in overleg kan snel

Servicekosten
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen.

Huurbetaling
Per maand, per automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurovereenkomst
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Belaste verhuur
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Details

Transfer

Price
€ 1.400 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1930
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
116m²
Units from
116m²
Sell surface
116m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
mall
Social class
B2

Location

[ { "address": "Nieuwe Langendijk 57", "zipCode": "2611 VJ", "city": "Delft", "lat": 52.0132916, "lng": 4.3641741, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.