Noordeinde 29

2611 KG, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Te huur te renoveren kantoorruimte + kantoor/bedrijfsruimte in hartje binnenstad aan de gracht. Dit complex heeft vele mogelijkheden voor u als ondernemer. De grachtzijde is reeds geheel verhuurd !

Aan de achterzijde een groot pakhuis welk nog om te bouwen is naar kantoor/bedrijfsruimte met lift, dit kan in overleg met huurders geschieden. E.e.a. dient nog wel verbouwd te worden en zal dus tijd in beslag nemen.

Totaal groot tussen 700 - 1000 m2 dit hangt af van alle plannen en wensen van kandidaat huurders.

Fantastische locatie aan de gracht met rust en goede lichtinval, zeker geen standaard plek.

Huurprijsindicatie
€ 120,= per/m2/jr excl. BTW

Huurtermijn
5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

Opleveringsniveau
In huidige staat of in overleg

Oplevering
Per direct / in overleg

Huurbetaling
Per maand, per automatische incasso.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

Huurovereenkomst
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Belaste verhuur
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Parkeren:
Er zijn voldoende vergunningsplekken aan de phoenixstraat en zelfs op het Bagijnhof. Daarnaast is er de Phoenixgarage waar u ook een abonnement kunt krijgen:

De Parkeergarage Phoenix biedt 205 gewone voertuigplaatsen en 1 mindervalideplaats verdeeld over 6 ondergronds gelegen lagen. De maximale doorrijhoogte is 2.00 meter. Openingstijden de parkeergarage is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Eind 2017 gaat ook de nieuwe parkeergarage open in de Spoorzone deze ligt op slechts 100m afstand !

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 120 per m2 per year
Status
Beschikbaar

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
-1906

Surfaces

Total surface
600m²
Units from
200m²

Layout

Floors
4
Facilities
suspended_lights, openable_windows, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Surroundings

Location
city center, residential area

Location

[ { "address": "Noordeinde 29", "zipCode": "2611 KG", "city": "Delft", "lat": 52.0158351, "lng": 4.3524765, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.