Oosteinde 199

2611 VE, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Totaal gerenoveerd multifunctioneel grachtenpand met dubbel bovenwoning geschikt voor horeca, kantoor, atelier, praktijk aan huis, afhaal, catering etc. Gelegen in de binnenstad van Delft aan de gracht op ca. 150m van de Markt.

Het gehele pand is gerenoveerd: nieuw pannen dak, goten, leidingwerk, voorpui, stoep, badkamer, toiletten, strakke wanden etc…

Begane grond:
Vernieuwde natuurstenen pui en stoep met alle elektra aansluitingen voorbereid. Entree horeca,winkel/atelier/kantoor ruimte van ca. 38m. De afzuigkap die u op de foto's ziet staan die is niet meer aanwezig evenals de gehele afvoer.

1e verdieping:
Overloop, toilet, berg/keuken/opslag ruimte, woonkamer ca. 25m2 met 2 grote ramen naar de gracht.

2e verdieping:
overloop, nieuwe keuken met afzuigkap en kookplaat, slaapkamer ca. 11m2, 2e slaapkamer 12m2. Gehele etage met balken in het zicht. Compacte badkamer met, w.c. douche en wastafel.

Voorzien Hr. Cv.combiketel 2011, mechanische afzuiging en isolerende beglazing. Het pand is dus zo te betrekken en zowel kopen als huren is een optie.


HUURPRIJS

€ 1.900,= per maand excl. BTW

VRAAGPRIJS

€ 324.500,= K.K.

HUURTERMIJN

5+5 jaar andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU

In huidige gerenoveerde staat

OPLEVERING

in overleg / per direct

HUURBETALINGSPERIODE

Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE

3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2000=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

Details

Transfer

Price
€ 299.500 k.k. — € 1.900 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1900
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
100m²
Sell surface
38m²

Layout

Floors
3

Surroundings

Location
city center, residential area
Social class
B2

Location

[ { "address": "Oosteinde 199", "zipCode": "2611 VE", "city": "Delft", "lat": 52.012169, "lng": 4.3632529, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.