Oude Delft 144 142

2611 HG, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Een fantastisch hoek winkel annex kantoor van met sfeer, details, modern comfort en een sublieme afwerking aan de Oude Delft/ hoek Kerkstraat. in 2 delen of als geheel te huur.

Hoekdeel : 1450,= per maand excl. btw en servicekosten ca. 65m2

De afwerking is erg netjes en er zijn nog mooie details bewaard gebleven. Een historisch pand op erg fijne locatie met 2 entrees, 2 kelderruimtes en totaal 3 aparte ruimtes/kantoren.

Lichte winkel/kantoorruimte op de hoek met toegang tot kelderruimte met keuken. Doorloop naar 2e kantoor/winkelruimte met ook toegang tot een kelderruimte, achtergelegen rustige kantoorruimte, toilet met fonteintje.

OPLEVERINGSNIVEAU
- Mooie houten vloeren
- Pleisterwerk op de wanden en plafonds,
- Toiletruimte
- Eigen CV-installatie met individuele thermostaatregeling,
- Nette keuken

PARKEREN
In de nabije omgeving is parkeergelegenheid aanwezig in de Phoenixgarage.

OPLEVERINGSDATUM
In overleg

ZEKERHEIDSTELLING
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief eventuele servicekosten.

HUURTERMIJN
In overleg.

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 1.450 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
111m²
Sell surface
76m²

Layout

Floors
2

Surroundings

Location
city center, mall, residential area
Social class
B1

Location

[ { "address": "Oude Delft 144", "zipCode": "2611 HG", "city": "Delft", "lat": 52.0128708, "lng": 4.3554142, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.