Oude Delft 175

2611 HB, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Flexibel ondernemen in het hart van de stad, naast museum de Prinsenhof en de Oude Jan, dat kan !

Now available: studios and flex work places!
We are committed to turn technical ideas into practical use. Are you looking for an affordable workspace in an inspiring environment?

Diverse studio's beschikbaar vanaf EUR 575,- p/maand verdere prijzen op aanvraag .

Nu nog te huur 160m2 (vvo) ook in kleinere delen te huur, grote kantooretage (2e verdieping) met vijf kantoorkamers:

30m2, 24m2, 15m2 (verhuurd), 24m2, 5m2, bergruimte 6m2

Gezamenlijke keuken 6m2 met vaatwasser en koelkast + gang en trapopgang.

oppervlakte is 175m2 gehele etage incl. algemene ruimte/trapopgang

De ingang van dit kantoor ligt in zijtak van de Oude Delft met een doorloop naar het sint Agathaplein met een prachtige park en doorsteek naar de Phoenixtraat alwaar een tweetal parkeergarages zijn waar u abonnementen kunt afsluiten voor uw auto's.

Fantastische locatie in het hart van de stad met rust en goede lichtinval, zeker geen standaard plek.

Huurtermijn
1 jaar + 1 optie jaren andere termijnen in overleg

Opleveringsniveau
In huidige staat of in overleg

Oplevering
Kan per direct

Huurprijsaanpassing
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

Huurovereenkomst
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Belaste verhuur
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

Parkeren:
U kunt per rechtspersoon 2 vergunningen aanvragen. Daarnaast is er de Phoenixgarage en binnenkort ook de Spoorsingel garage waar u ook een abonnement kunt krijgen

De Parkeergarage Phoenix biedt 205 gewone voertuigplaatsen en 1 mindervalideplaats verdeeld over 6 ondergronds gelegen lagen. De maximale doorrijhoogte is 2.00 meter. Openingstijden de parkeergarage is 7 dagen per week en 24 uur per dag geopend.

Prinsenstad parkeergarage in de Spoorzone deze ligt op slechts 100m afstand !

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 155 per m2 per year
Status
Beschikbaar

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1906-1930

Surfaces

Total surface
160m²
Units from
25m²

Layout

Floors
1
Facilities
suspended_lights, openable_windows, kabelgoten, systeemplafond, pantry, verwarming, kamerindeling

Location

[ { "address": "Oude Delft 175", "zipCode": "2611 HB", "city": "Delft", "lat": 52.0121783, "lng": 4.3549498, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.