Oude Delft 48

2611 CD, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Bijzondere, rijksmonumentale, kantoorruimte met tuin in grachtenpand met bijzondere hallen en trapopgang. In uitstekende staat en gelegen op een prachtige locatie in de binnenstad van Delft. Voorzien van moderne installaties en geheel voorzien van airconditioning.

Begane grond:
290m2 + 15m2 kelderruimte en toegang tot de tuin. Hele mooie ruime kantoorruimte met diverse spreek/kantoor kamers en een centrale open ruimte.

Gelegen aan een fraai gedeelte van de gracht midden in de binnenstad, lekker rustig maar zeer centraal.

Pakeren kan in de Phoenixgarage op ca. 250m afstand en wij kunnen u een aantal parkeerplaatsen aanbieden aan de Barbarasteeg ook op ca. 250m loopafstand. U kunt tevens parkeervergunningen aanvragen voor de binnenstad.

INTERNETAANSLUITING
Via ADSL en er is een compleet netwerk met serverkast in de kelder

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg maar minimaal 2 jaar

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige nette staat

OPLEVERING
in overleg

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Er is een eigen aansluiting voor gas, water en elektra en die kunt u dus op eigen naam laten zetten bij een energiemaatschappij van uw eigen keuze.

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

Details

Transfer

Price
€ 155 per m2 per year
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
305m²
Units from
305m²

Layout

Floors
3
Facilities
suspended_lights, openable_windows

Surroundings

Location
city center, residential area, overig

Location

[ { "address": "Oude Delft 48", "zipCode": "2611 CD", "city": "Delft", "lat": 52.0093122, "lng": 4.3580788, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.