Oude Delft 49

2611 BC, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Te huur in het historische centrum van Delft: prachtige kantoorruimte in 2 delen op de eerste verdieping van het statige monument ‘Fundatie van de Vrijvrouwe van Renswoude' uit 1759.

De schatrijke Maria Duyst van Voorhout, Vrijvrouwe van Renswoude, liet haar fortuin na aan de weeshuizen van Utrecht, Den Haag en Delft. In 1755 gaven de regenten die dit vermogen beheerden, opdracht voor de bouw van een school- en woongebouw in Delft.

Hier kregen getalenteerde jongens, geselecteerd door het weeshuis, de kans om een beroepsopleiding te volgen. De opdracht voor de bouw van een ‘Fundatiehuis', met bestuurskamers, eet- en leeszaal, slaapkamers, een keuken en vertrekken voor de binnenvader en binnenmoeder, ging naar Joseph Bollina, een beeldhouwer-stucadoor met een talent voor ontwerpen. Het huis aan de Oude Delft zou één van zijn meesterwerken worden.

Indeling:

Via de bordestrap en de indrukwekkende gemeenschappelijke hal, voorzien van rijk gedecoreerd stucwerk en marmer en het sobere maar bijzonder fraaie trappenhuis bereikt u de eerste verdieping.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Eerste verdieping

- VERHUURD ONDER VOORBEHOUD -
Voorzijde (unit A) ca. 2550,= per maand + 300,= voorschot servicekosten:
Aan de grachtzijde gelegen 4 tal kantoor kamers totaal 193m2

Totaal 193m2 incl. gangen. Kamers van 13m2, 35m2, 45m2 en 50m2 te huur per kamer alleen de 13m2 is alleen te huur in combinatie met 1 andere kamer. Met glasvezel aansluiting.


- VERHUURD ONDER VOORBEHOUD-
voorzijde (unit B) ca. 750,= per maand:
Aan de achterzijde, met uitzicht op de tuin, bevindt zich een kantoorunit van 41 m². Deze unit bestaat uit twee kantoorruimten, beiden grenzend aan de achtertuin. Vanuit het portaal (3,2 m²) met garderobekast, heeft u toegang tot een kleine kantoorruimte (8,6 m²) en een groot kantoor (32,5 m²). In de grote kantoorruimte is een inbouwkast met pantry, ook is hier een opstelplaats voor een (kleine) vaatwasmachine.

In diverse ruimten zijn de originele schouwen in het zicht teruggebracht.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

REEDS VERHUURD:
Tweede verdieping voorzijde (unit C):
Ruime kantoorunit bestaande uit drie kamers met een totale afmeting van 202m2. Kantoor aan
grachtzijde heeft een afmeting van 140m 2 , hierachter is een ruimte van 25m 2 gelegen. Aan de
achterzijde een ruimte van 37m 2. De balken in het zicht geven de ruimten een bijzondere uitstraling

In het achterhuis is de centrale, moderne toiletunit (44m 2 ) gerealiseerd. In de gang is een pantry
aanwezig met opstelplaats voor inbouwvaatwasser en koelkast.

Bijzonderheden:
Op de rijk gedecoreerde 18de-eeuwse bel-etage/begane grond bevinden zich vier fraaie ‘regentenkamers' en een keuken, geschikt voor kleinschalige vergaderingen en ontvangsten alsmede een ruime tuin.

U kunt tegen gunstige voorwaarden gebruik maken van deze ruimten voor uw representatieve ontvangsten. Deze ruimten behoren niet tot het gehuurde, maar kunnen apart worden gehuurd voor bijzondere gelegenheden.

Faciliteiten

Het historische huis is voorzien van alle moderne gemakken. Alle units zijn voorzien van pantry's, databekabeling, alarm en intercom. Ook aansluitingen voor draadloos internet zijn voorbereid en er is glasvezel aanwezig !!!

Locatie

De kantoorruimten bevinden zich in het voormalige weeshuiscomplex, in het hart van het historisch centrum, op korte loopafstand van het treinstation en met parkeergelegenheid (betaald of met vergunning) in de directe omgeving.

Huurindicatie: vanaf € 140,- per m² per jaar (exclusief servicekosten, energiekosten en de premie voor de collectieve glasverzekering).


HUURTERMIJN
In overleg, minimaal 2 jaar

SERVICEKOSTEN
Schoonmaak algemene ruimten
Energiekosten
Gebruik patio’s & tuin
Onderhoud installaties
Verlichting

WAARBORGSOM

3 maal de maandelijkse verplichtingen (huur en servicekosten)

Details

Transfer

Price
€ 140 per m2 per year
Service costs
€ 40
Status
Verhuurd
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
238m²
Units from
41m²

Layout

Floors
1
Facilities
openable_windows

Surroundings

Location
city center, residential area

Location

[ { "address": "Oude Delft 49", "zipCode": "2611 BC", "city": "Delft", "lat": 52.0073234, "lng": 4.3590522, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.