Oude Langendijk 14

2611 GK, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

A1 Winkelruimte aan de Oude Langendijk, een mooie maat met een fraaie oude pui met veel glas en ruime inloop.

150m2 winkel waarvan 90m2 op de begane grond en 60m2 op de 1e etage. Fraai balkenplafond bij binnenkomst en lekker veel hoogte in de gehele winkel. Strak en modern afgewerkt.

Gelegen in het hart van de binnenstad tussen succesvolle keten bedrijven en lokale ondernemers met kracht. De markt ligt op 25 meter en iedereen die Delft gaat winkelen en genieten in binnenstad komt voorbij uw zaak. De huidige huurder de Strelsson wordt verplaatst naar een andere locatie.

Dit punt is in heel delft bekend en met als buren o.a. Ziengs, Bodyshop, No13, Rituals, T-Mobile, Score, van Haren en de Tuinen bent u omringd door zeer succesvolle zaken en dus verzekerd van aanloop.

Kijk ook naar de video op funda of op: http://hartjedelft.com/

En zie hoe bijzonder het is om te ondernemen hartje Delft !

HUURTERMIJN

Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU

Casco / in huidige staat

OPLEVERING
In overleg, kan snel of op termijn

HUURBETALINGSPERIODE

Per maand

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE

3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING

Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST

Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN
Huurder dient zelf de aanvraag en betaling voor de benodigde nutsvoorzieningen te verzorgen. Er is een eigen energie aansluiting aanwezig.

Details

Transfer

Price
€ 4.833 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
-1906
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
147m²
Units from
147m²
Sell surface
100m²

Layout

Floors
3

Surroundings

Location
city center, mall
Social class
A1

Location

[ { "address": "Oude Langendijk 14", "zipCode": "2611 GK", "city": "Delft", "lat": 52.0111328, "lng": 4.3592938, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.