Paradijspoort 38

2611 MB, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

21m2 winkelruimte op absolute A1 locatie in winkelcentrum de Veste, in de straat bij vele grote retailers.

Deze winkelunit is gelegen in het winkelgebied "In de Veste", wat recent is uitgebreid met de Vestpoort alwaar o.a. Esprit, Apple I Center en H & M zijn gevestigd. Tevens hebben zich hier een tal van grote winkelketens gevestigd zoals: Blokker, H & M, Zeeman, Hema, Dolcis, Mc Donalds, Bart Smit, Esprit, C&A etc.

LET OP: NIET BEDOELD VOOR, HORECA, DÖNER/SNACKBAR EN ANDERE DERGELIJKE, UW AANVRAGEN WORDEN OOK NIET BEHANDELD !!!

Parkeren:
Er zijn een aantal parkeergarages op loopafstand, waaronder de Zuidpoortgarage (900 plaatsen) op 200 meter afstand.

Huurbetaling:
De huurprijs en het eventuele voorschot servicekosten (inclusief de BTW) vooruit te betalen per maand.

Bereikbaarheid:
Deze winkel is gelegen in het centrum van Delft en ligt op loopafstand van Station Delft Centraal.
Knooppunt "Zuidpoort" is bereikbaar met 8 lijnbussen. Tramlijn 19 ligt op 200 meter en tramlijn 1 op 500 meter afstand. Tevens is het object goed te bereiken met de auto. Er bevinden zich een aantal parkeergarages in de buurt.

Opleveringsniveau:
De winkel zal worden opgeleverd in huidige "casco" staat en is voorzien van onder andere:
- toilet
- elektrische schuifdeuren
- meterkast;
- zonder verwarming

Huurperiode:
Initiële huurperiode tussen 24 en 32 maanden (hangt af van ingangsdatum) e.e.a. nog nader te overleggen.

Servicekosten:
N.v.t. :: Huurder zal voor eigen rekening en risico zorg dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

Huurbetaling:
Per maand vooruit

Aanvaardingsdatum huurovereenkomst:
Kan spoedig.

BTW:
Er is 21 % BTW van toepassing.

Huurovereenkomst:
Standaard huurovereenkomst ROZ alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens, gepubliceerd door het CBS.

Zekerheidstelling bij huur:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting, inclusief eventuele servicekosten en de over het totaal verschuldigde BTW.

DISCLAIMER
Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend. Ondanks de zorg die wij aan de informatie besteed hebben, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onvolledigheid, actualiteit of onjuistheid.
Bovenstaande informatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte.

Details

Transfer

Price
€ 1.250 per month
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Shop
Year of construction
1981-1990
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
21m²
Units from
21m²
Sell surface
19m²

Layout

Floors
1

Surroundings

Location
city center

Location

[ { "address": "Paradijspoort 38", "zipCode": "2611 MB", "city": "Delft", "lat": 52.0096025, "lng": 4.362748, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.