Phoenixstraat 28

2611 AL, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Nu te huur compleet gerenoveerde turn-key kantoorruimte met uitzicht over de binnenstad !

Boven de ING bank aan de Phoenixstraat ca. 420m2 kantoorruimte op de 3e etage met lift.

Gelegen op een toplocatie aan de Phoenixstraat, welke in 2017 helemaal opnieuw wordt ingericht. Aan de voorzijde wordt een nieuwe parkeergarage gerealiseerd en onder het pand bevindt zich de Phoenixgarage. In beide garages kunt u via delftparking abonnementen afnemen (zie http://www.parkerendelft.com/ voor de mogelijkheden).

Bijna voor de deur stopt de tram, bus en het station ligt op 150m afstand, aan de achterzijde een park met doorloop naar de binnenstad. U loopt zo tussen de middag naar binnen bij bijv. het Stadskoffyhuis, Uitdekunst of Rossio voor een heerlijke luch.

3e etage totaal ca. 400m2 VVO + ca. 20 m2 algemene ruimte (hallen/toiletten) = 420 m2

PLANNEN & MOGELIJKHEDEN

Glasvezelverbinding is in het pand aanwezig voor een 100:100 Mbit verbinding is de prijs op deze locatie € 149,95.

Er wordt door de eigenaar een nieuwe strakke entree op straat niveau gerealiseerd, zodat er een ruime hal met toegang tot de lift en het trappenhuis. De 2e en 3e etage kunnen afzonderlijk of samen worden gehuurd, waarbij de afwerking in goed overleg is te bepalen.

De aangeboden huurprijs is gebaseerd op schilderen van de wanden, leggen nieuwe vloeren en opfrissen plafonds en overige zaken. Mocht u verdere eisen hebben dan zijn deze door de verhuurder te realIseren tegen een meerprijs dan wel
u gaat zelf aan de slag. Alles is in deze mogelijk.

HUURPRIJS

145,= P/M2/JR excl. btw

HUURTERMIJN

In goed overleg te bepalen

OPLEVERING
In overleg

SERVICEKOSTEN
35,= p/m2/jr excl. btw

- gas, water, elektra, verwarming
- Vuilcontainer leding
- Rioolrecht
- Schoonmaak algemene ruimte
- Tuinonderhoud
- Glasbewassing
- Diverse kosten
- Administratie kosten (max 5%)

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer, gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 145 per m2 per year
Service costs
€ 35
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1981-1990
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
840m²
Units from
840m²

Layout

Floors
2
Facilities
suspended_lights, elevators, openable_windows

Surroundings

Location
city center

Location

[ { "address": "Phoenixstraat 28", "zipCode": "2611 AL", "city": "Delft", "lat": 52.0106225, "lng": 4.3549708, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.