Phoenixstraat 58

2611 AM, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Vrijstaand 1 laags paviljoen/kantoorruimte van 508m2 aan de Phoenixstraat 58 te Delft, uitstekend gelegen en fraai van ontwerp. Heel veel glas en door het stalen skelet en de slimme manier van bouwen zijn alle etages geheel flexibel in te delen. Aan de achterzijde van het terrein gelegen onder eeuwenoude bomen.

HET PAVILJOEN
Het paviljoen is groot 508 m2, vrijwel geheel 1 open ruimte met glaswanden aan 2 zijden. Aan de voorzijde is een entree, 4 toiletten, werkkast met pantry en een patchkast/serverruimte.

Er zijn eigen aansluiting voor energie en de servicekosten van 75,= per maand zijn voor o.a. terrein onderhoud en een aantal andere kleine zaken.

Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar per stuk 1.100,= per jaar excl.btw.

BOUWKUNDIG
Het gebouw is door CEPEZED ontworpen en gebouwd. Een opvallend modern kantoorgebouw aan rand van de historische binnenstad van Delft. Het kantoor is teruggebracht tot zijn essenties en heeft een hoogwaardige, representatieve uitstraling. Het heeft een lichtgewicht staalconstructie, de zijgevels bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen terwijl de voor- en achtergevel geheel zijn opgebouwd uit glazen schuifpuien met aluminium kozijnen. De voorgevel is voorzien van een wind-, licht- en geluidwerend glazen scherm dat tevens zorgt voor de optische aansluiting bij de omliggende historische bebouwing. Langs de noordwestelijke zijgevel is op elke verdieping een servicezone met lift, trappenhuis, keuken, toilet en techniekruimten ingericht. De rest van het kantoor heeft een volledig vrij indeelbaar vloeroppervlak. De lichte, zelf ontwikkelde Integrated Deck Extra Space(IDES)-vloeren bevatten brandwering, geluidsisolatie en al het leidingwerk van de elektrische, data- en installatiesystemen.

HUURPRIJS
€ 135,= per m2/jaar excl. BTW

HUURTERMIJN
Voorkeur 5 jaar + 5 optie jaren andere termijnen in overleg

OPLEVERINGSNIVEAU
In huidige staat

OPLEVERING
per direct

HUURBETALINGSPERIODE
Per maand, per automatische incasso.

WAARBORGSOM/BANKGARANTIE
3 maanden + btw

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijkse verhoging, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-allehuishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

HUUROVEREENKOMST
Voor verdere vastlegging zal gebruik gemaakt worden van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), uitgegeven door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

SERVICEKOSTEN

35,= EURO per m2 per jaar

- energiekosten
- schoonmaak algemene ruimte
- tuinonderhoud
- liftonderhoud
- glasbewassing
- administratie

BELASTE VERHUUR
Bij het vaststellen van de hoogte van de huurprijs is uitgangspunt geweest, dat huurder het gehuurde blijvend zal gebruiken voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan BTW-aftrekgerechtigde prestaties, waarbij kan worden geopteerd voor belaste (ver)huur. Indien de beschikking, op grond waarvan ontheffing is verleend van de vrijstelling tot het verschuldigd zijn van omzetbelasting over de huurprijs mocht komen te vervallen, omdat huurder het gehuurde niet (meer) gebruikt voor ten minste het bij de wet vastgestelde percentage aan aftrekgerechtigde prestaties, dan wordt de kale huurprijs met ingang van de datum waarop de optiebeschikking is vervallen, verhoogd met een nader door de eigenaar te bepalen percentage

Details

Transfer

Price
€ 135 per m2 per year
Service costs
€ 75
Status
Verhuurd

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1981-1990
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
508m²
Units from
508m²

Layout

Floors
1
Facilities
openable_windows

Surroundings

Location
city center, mall, residential area
Parking uncovered
2 Parking spots

Location

[ { "address": "Phoenixstraat 58", "zipCode": "2611 AM", "city": "Delft", "lat": 52.0125761, "lng": 4.3532651, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.