Phoenixstraat 60 A

2611 AM, Delft (situated in the Binnenstad Neighbourhood)


Description

Te huur, totaal ca. 271 m² moderne kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping aan de Phoenixstraat 60 in Delft. Het gebouw is door CEPEZED ontworpen en gebouwd en is een opvallend modern kantoorgebouw aan rand van de historische binnenstad van Delft. Het pand is heel licht en heeft mooi uitzicht over de fraaie omgeving: aan de voorzijde het nieuwe spoorzone traject en aan de achterzijde heel veel groen.

Ligging en bereikbaarheid:
De Phoenixstraat is uitstekend bereikbaar per auto en per openbaar vervoer. Op enkele minuten afstand zijn de op- en afritten van de rijkswegen A4 en A13 gesitueerd. Tevens bevinden zich op loopafstand diverse tram- en bushaltes en ligt op ca. 8 minuten loopafstand treinstation Delft.

Oppervlakten:
Voor verhuur is totaal ca. 271 m² beschikbaar, gelegen op de eerste verdieping. Een mooie centrale open ruimte ingedeeld middels een kastenwand aan de voor- en achterzijde 3 kantoorruimtes welke middels glazen wanden van de centrale ruimte zijn afgescheiden. Kleine keuken en een dubbele toiletgroep.

Parkeren:
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, zeker als over 1,5 jaar de parkeergarage recht voor deur klaar is !! Abbonnementen via Delft parking ca. 800,= per jaar

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 150,- per m² per jaar exclusief BTW en servicekosten.

Huurtermijn:
5 jaar alsmede aansluitende verlengingsperioden van telkens 5 jaar.

Datum van oplevering:
Per direct.

Servicekosten:
Het voorschot servicekosten bedraagt thans € 35,- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting ten behoeve van de navolgende leveringen en diensten:
- Energiekosten;
- Schoonmaak algemene ruimte;
- Tuinonderhoud;
- Liftonderhoud;
- Glasbewassing;
- Verzorging huisvuil, containerhuur, e.d.;
- Nachtveiligheidsdienst en bewaking;
- Administratie ad. 5% over de hierboven genoemde levering en diensten.

Staat van oplevering:
In de huidige staat, onder andere voorzien van:
- Liften;
- Inbouwarmaturen;
- Te openen ramen;
- Toiletgroep:
- Pantry;

Bankgarantie:
Huurder dient aan verhuurder een onherroepelijke ROZ-bankgarantie te stellen of waarborgsom te storten ter grootte van drie maanden huur, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Huurindexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) met de daarbij behorende algemene bepalingen.

Algemeen:
De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Björnd Makelaardij geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatie verstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Details

Transfer

Price
€ 150 per m2 per year
Service costs
€ 35
Status
Verhuurd
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
2001-2010

Surfaces

Total surface
271m²
Units from
271m²

Layout

Floors
1
Facilities
suspended_lights, elevators, openable_windows

Surroundings

Location
city center

Location

[ { "address": "Phoenixstraat 60", "zipCode": "2611 AM", "city": "Delft", "lat": 52.0125576, "lng": 4.3530944, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.