Poortweg 4

2612 PA, Delft (situated in the Wippolder Neighbourhood)


Description

Werkplekken & (ingerichte) kantoorruimtes te huur in Whitepark Delft, strakke moderne met alle faciliteiten !

In 2015 is dit nieuwe business center door The Office Operators geopend binnen Whitepark te Delft. Wij bieden u hier verschillende kantoorruimtes te huur aan, waaronder 43 werkplekken, meerdere (ingerichte) kantoorruimtes vanaf 20m2 t/m 100m2 en enkele kantoren op maat (t/m 300m2).

Huren kan hier vanaf €225,- per werkplek per maand.

De kantoorruimten huurt u inclusief:

• Huur
• Servicekosten
• Onroerend goed verzekeringen & belastingen
• Scheidingswanden
• Betondesign gietvloer
• Ready-to-go ict infrastructuur
• Volledig uitgeruste pantry
• Ingerichte werkplekken (bureaus, bureaustoelen en kasten)
• Uitgebreide receptiediensten
• Dagelijkse schoonmaak
• Beveiligingssysteem door het gehele gebouw

Flexibele huurcontracten zijn mogelijk wanneer u werkplek of een ingerichte kantoorruimte wilt huren. Dit kantoorpand in Delft is gelegen in een groene omgeving en valt erg op door het witte exterieur van het gebouw. Eigenlijk zijn het twee kantoorgebouwen met identieke afwerking op hoog niveau en met een zeer prettige werkomgeving. Behalve de boardroom, zijn hier diverse vergader- en spreekfaciliteiten voorhanden.

Catering, Tickets of Postbehandeling? Het serviceteam van TOO staat altijd voor u klaar!

Voorzieningen & Services: Whitepark - Delft

- Werkplekken te Huur
- (Ingerichte) Kantoorruimte Huren
- Kantoor op Maat te Huur
- Virtual Offices te Huur
- (draadloos) Internet + WiFi
- Ready2go ICT infrastructuur
- Koffie/Thee/Water
- Tickets boeken
- Stomerij inschakelen
- Regelen Taxi/Hotel/Chauffeur
- Schoonmaak
- Bedrijfsrestaurant + Catering
- Pantry
- Vergaderruimte
- Beamers/Flipcharts/Videoconferencing
- 250 printjes en kopietjes
- Korting op kantoorartikelen
- Telefoonbeantwoording
- Receptie + Receptionisten
- Beveiligingssysteem

Huurtarieven Kantoorpand: Whitepark - Delft

Werkplek huren?

- Vaste werkplek in de kantoortuin van Whitepark - Delft;
- Vanaf €225,- per werknemer per maand;
- Huur is incl. voorzieningen & services.

Full Service Kantoorruimte huren?

- Een eigen afgesloten (ingerichte) kantoorruimte vanaf 20m2 - 100m2 bij Whitepark - Delft;
- Kantoorruimte huren voor €900,- per maand;
- Huur is incl. voorzieningen & services.

Kantoor op Maat Huren?

- Een eigen kantoor binnen Whitepark - Delft die u zelf kunt inrichten;
- €155,- per m2 per jaar + servicekosten €49,- per m2 per jaar (bij een 5-jarig huurcontract);

Ligging en Bereikbaarheid: Whitepark - Delft

Direct aan de Rijksweg A13 tegenover de IKEA in Delft, is het kantoorgebouw Whitepark gelegen. Deze zichtlocatie vanaf de snelweg is voorzien van een eigen parkeerterrein zodat het kantoorpand goed bereikbaar en toegankelijk is. Vanaf station Delft is Whitepark binnen 15 minuten te bereiken met het openbaar vervoer (bushalte ligt tegenover het gebouw). Het stadscentrum van Delft is op loopafstand van dit kantoor. Delft staat bekend om haar creativiteit, technologie en innovatie. In deze stad is natuurlijk de Universiteit TU Delft gevestigd. In de binnenstad is volop historie aanwezig. Grachten en monumentale panden.

Wilt u de unieke uitstraling en sfeer bij Whitepark - Delft ervaren? Maak dan direct een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 225 per month
Status
Beschikbaar
Acceptance
in consultation

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1971-1980
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
1000m²
Units from
20m²

Layout

Floors
1
Facilities
suspended_lights, elevators, openable_windows

Surroundings

Location
office park

Location

[ { "address": "Poortweg 4", "zipCode": "2612 PA", "city": "Delft", "lat": 52.0101477, "lng": 4.3752317, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.