Rotterdamseweg 382 .

2629 HG, Delft (situated in the Schieoevers Neighbourhood)


Description

Te huur of te koop vrijstaand bedrijfspand groot 2100m2 + 215m2 entresol/magazijn + 570m2 kantoorruimte verdeeld over twee etages voorzien van glasvezel verbinding, goed bereikbaar gelegen aan de Rotterdamseweg. Aan de voor en achterzijde van het pand zijn circa 20 parkeerplaatsen.

In 2011 onder architectuur gerenoveerd en voorzien van een nieuwe façade, installaties (o.a. warmte terugwin/ ventilatie installaties, zonneboilersysteem, centraal stofzuig systeem) en een representatieve en functionele afwerking. Door neutrale kleurstellingen uitstekend te combineren met iedere bedrijfsidentiteit. Een productie bevorderend object met lichte, ruimtelijke en eigentijdse uitstraling.

Object is Multifunctioneel, geschikt voor handels doeleinden en als productielocatie etc. Kan turn-key opgeleverd worden met fraai functioneel meubilair, geïnstalleerde VOIP telefooninstallatie etc. en bijvoorbeeld stellingmateriaal. In het gehele pand is een energiezuinig verlichtingsysteem geïnstalleerd.

De Technische Universiteit Delft ligt tegenover het pand en direct aansluitend Technopolis, het Innovation Park alwaar reeds 3M en Exact en vele andere toonaangevende bedrijven gevestigd zijn.

Bereikbaarheid: De Rotterdamseweg is vanaf de A-13 (Den Haag-Rotterdam) afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken. Tevens via de N 470 is er een directe verbinding met de A4. In de omgeving van het object is een bushalte aanwezig. Er is eveneens een snelle verbinding met centraal station Delft en station Delft-Zuid bevind zich op loop/fietsafstand.

Tevens ¼ gedeelde (mandeligheid) voor het gezamenlijk gebruik door de huurders/eigenaren van de grond als buurweg van het naastgelegen perceel L 1301, grootte: 23 are en 49 centiare.

Metrage: Het bedrijfspand omvat in totaal ca. 2885 m² bedrijfsruimte met kantoor en is als volgt verdeeld:

Kantoor-, sanitair- en kantineruimte ca. 570 m² (begane grond + 1e verdieping)
Bedrijfsruimte/showroom ca. 2.315 m²

Parkeren: circa 20 parkeerplaatsen gelegen op eigen terrein.

Opleveringsniveau: Het bedrijfspand met kantoor is voorzien van onder andere:
Het gehele pand is ondermeer voorzien van
- beveiligingsinstallatie, camerasysteem, brandmeldsysteem, - energiezuinige verlichting;

Bedrijfsruimte:
- krachtstroomaansluiting, verwarming d.m.v. gasheaters
- overheaddeuren (3 stuks);
- kraanbaan (5.000 kg); vrije hoogte van ca. 6,5 meter; - vloerbelasting 4.000kg per m² ;

Kantoorruimte:
- entree met automatische toegangsdeur; pantry; projectstoffering;
- diverse kantoorruimtes; geconditioneerde computerruimte; instructie/presentatieruimte;
- kabelgoten t.b.v. elektra, data en telefoon alsmede een ingerichte patchkast;
- kantine met keuken en inbouwapparatuur;
- centraal stofzuigsysteem; sanitaire voorzieningen;
- voorzien van koeling alsmede airconditioning; warmte terugwin installaties (balansventilatie);
- verwarming (d.m.v. fraaie en exclusieve designradiatoren en convectoren);
- Verwarming middels HR ketels en zonneboilersysteem;

Buitenterrein:
- verhard;
- omheind;
- overdekte (brom-) fietsenstalling;
- aan doorgaand vaarwater;

Huurtermijn & Oplevering: In overleg

Huurprijsaanpassing: Jaarlijks, zal per huuringangsdatum, voor het eerst 12 maanden na huuringangsdatum, de huurprijs worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurovereenkomst: Standaard huurovereenkomst kantoorruimte vastgesteld door de Raad van Onroerende Zaken (ROZ)

Zekerheidstelling: Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een bankgarantie stellen ter grootte van drie maanden huurverplichting te vermeerderen met (eventuele) servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Voorbehoud:
- positief kredietinformatierapport ter beoordeling van verhuurder;
- goedkeuring directie verhuurder.

Details

Transfer

Price
€ 2.400.000 k.k. — € 15.900 per month
Status
Verhuurd
Acceptance
directly

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1981-1990
Maintenance inside
Excellent
Maintenance outside
Excellent

Surfaces

Total surface
2885m²
Units from
2885m²

Layout

Floors
2
Facilities
suspended_lights, openable_windows

Surroundings

Location
business, overig
Parking uncovered
20 Parking spots

Location

[ { "address": "Rotterdamseweg 382", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9898034, "lng": 4.3736032, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Floor plans

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.