Rotterdamseweg 382 b

2629 HG, Delft (situated in the Schieoevers Neighbourhood)


Description

Eenvoudige, betaalbare kantoorruimte totaal 225m2 (alleen als geheel te huur, niet in delen), gelegen aan de Rotterdamseweg te Delft gelegen naast de TU-Delft, op bedrijventerrein Schieoevers.

Gelegen op de 1e etage boven Prins Panelen een productiebedrijf welke onderverhuurd.

De ruimte dient nog verder afgewerkt te worden en dit vindt in overleg met verhuurder plaats, u mag ook zelf e.e.a. uitvoeren, waarbij er rekening gehouden wordt met de te betalen huur. Kort gezegd er is veel mogelijk en bespreekbaar. Het uitgangspunt bepaalt u zelf en u kunt daarin dan ook een voorstel doen.

Het is wel als geheel te huur en niet in delen !

BEGANE GROND
Er is een gedeelde entree op de begane grond, doorloop naar gedeelde keuken, eigen toiletten en trap naar eigen etage

1E VERDIEPING
Grote open kantoorruimte en vier separate kantoren met veel daglicht.

PARKEREN
Op eigen terrein is er 1 parkeerplaats beschikbaar aan de overzijde van de straat in de wijk is er de mogelijkheid gratis te parkeren.

HUURPERIODE
Afhankelijk van het type huurder zijn huurtermijnen bespreekbaar.

Minimale contract periode 1 jaar

HUURPRIJS
vanaf 75,= p/m2/jr ex btw.

SERVICEKOSTEN
ca. 30,= p/m2/jr als vaste prijs afspraak.


BEREIKBAARHEID
De Rotterdamseweg is vanaf de A-13 (Den Haag-Rotterdam) afslag Delft-Centrum (bij IKEA) én de afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken.

Vliegveld Rotterdam-The Hague Airport is gelegen op zo'n 10 minuten met de auto. Voor het object is een bushalte voor de lijnen 129 en 201.

Er is een directe verbinding met centraal station Delft, idem Rotterdam en Schiedam. Station Delft-Zuid ligt op loop-/fietsafstand.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal worden opgeleverd in huidige staat en met de navolgende voorzieningen.

Kantoorruimte etages:

- Gedeelde luxe pantry
- Verwarming middels cv installatie en radiatoren
- Modern dubbel toilet

HUUROVEREENKOMST:
Standaard huurovereenkomst ROZ conform het model door de ROZ alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

WAARBORGSOM
Bij ondertekening van de huurovereenkomst, zal huurder een waarborgsom stellen, ter grootte van een kwartaalverplichting, te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 75 per m2 per year
Service costs
€ 30
Status
Rented

Build

Main allocation
Office space
Year of construction
1971-1980

Surfaces

Total surface
225m²
Units from
225m²

Layout

Floors
1
Facilities
suspended_lights, openable_windows, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling

Surroundings

Location
business
Parking uncovered
1 Parking spots

Location

[ { "address": "Rotterdamseweg 382", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9897551, "lng": 4.3736309, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.