Rotterdamseweg 386 B08

2629 HG, Delft (situated in the Schieoevers Neighbourhood)


Description

BEDRIJFSRUIMTE 140M2 MET LUXE KANTOOR EN 2 EIGEN PARKEERPLAATSEN GELEGEN AAN DE ROTTERDAMSEWEG.

Het object ligt in de directe omgeving van de TU Delft en het toekomstige Technopolis Innovation Park. Het pand is voorzien van hardhouten kozijnen met isolatieglas en de overheaddeur is 3.75m hoog.

Begane grond:
Bedrijfsruimte ca. 60m² met zwevend toilet met uitstort gootsteen, aparte bergruimte en open verbinding met opslagruimte op de 1e etage (eenvoudig met de heftruck te bereiken)

1e verdieping:
Overloop, bergruimte 20m2

2e verdieping:
Totaal ca. 60m2, Luxe kantoorruimte met airco, luxe keuken, zwevend toilet, berghok met wateraansluiting, archiefkamer en badkamer met ligbad met douche en wastafel. geheel voorzien van laminaatvloer.

BIJZONDERHEDEN:
- luxe afgewerkt
- voorzien van c.v.combiketel
- radiatoren in de kantoorruimte
- verwarming via heater in de bedrijfsruimte
- voorzien van alarminstallatie
- elektrische overheaddeur
- eventueel camera bewakingssysteem ter overname
- bijdrage VVE 641,- per jaar

PARKEREN
Aan de voorzijde van de bedrijfsruimte zijn er 2 parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar.

VRAAGPRIJS
189.000,= excl. btw

OPLEVERING
In overleg vanaf ca. juni 2019

BEREIKBAARHEID
De Rotterdamseweg is via de A-13 (Den Haag-Rotterdam) afslag Delft-Centrum (IKEA) en de afslag Delft-Zuid (TU-Delft) goed te bereiken. Voor het object is een bushalte. Er is een directe verbinding met centraal station Delft, Rotterdam en Schiedam. Station Delft-Zuid ligt op loop-/fietsafstand.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Details

Transfer

Price
€ 189.000 k.k.
Status
Sold

Build

Main allocation
Business space
Other allocation(s)
Production hall
Year of construction
2011
Maintenance inside
Good
Maintenance outside
Good

Surfaces

Total surface
140m²
Units from
140m²
Free height
475cm
Free width
4cm

Layout

Facilities
overhead doors, betonvloer, heater, toilet, pantry
Air treatment
airconditioning

Surroundings

Location
business
Parking covered
2 Parking spots

Location

[ { "address": "Rotterdamseweg 386", "zipCode": "2629 HG", "city": "Delft", "lat": 51.9883076, "lng": 4.3751411, "heading": 0, "pitch": 0 } ]
[{"featureType":"water","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":20},{"saturation":-42},{"hue":"#00ccff"}]},{"featureType":"landscape.man_made","elementType":"geometry","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-99},{"lightness":51}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-98},{"lightness":35}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-95},{"lightness":-10},{"gamma":2.17}]},{"featureType":"poi.park","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":30},{"saturation":-50},{"hue":"#a1ff00"}]},{"featureType":"poi.school","elementType":"geometry","stylers":[{"saturation":-25},{"lightness":12},{"hue":"#ffdd00"}]},{"featureType":"road.local","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":15}]},{"featureType":"administrative.neighborhood","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{"featureType":"poi.attraction","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":15},{"hue":"#ff005d"},{"visibility":"simplified"},{"saturation":-100}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-98},{"lightness":41},{"gamma":0.75}]},{"featureType":"road.highway","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"lightness":20},{"saturation":-60}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"simplified"},{"saturation":-25},{"lightness":35}]},{"featureType":"transit.station","elementType":"labels","stylers":[{"lightness":10},{"saturation":-72}]},{"featureType":"poi","elementType":"geometry","stylers":[{"lightness":15},{"saturation":7}]},{"featureType":"poi.place_of_worship","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi.sports_complex","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"road.local","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"saturation":-100},{"lightness":21}]},{"featureType":"road.arterial","elementType":"labels","stylers":[{"visibility":"on"},{"lightness":25}]},{"featureType":"transit.line","stylers":[{"visibility":"off"}]},{"featureType":"poi","elementType":"labels","stylers":[{"saturation":-100},{"lightness":35}]},{}]

Contact us

Fill in the form below and we will contact you as soon as possible.

The form has successfully been sent. We wil contact you as soon as possible.

Something went wrong while sending the contact form. Check if you correctly filled in all required fields and try again.

Do you want to schedule a tour?

How much is ?  

Rather call?

We are available on business days between 9:00 and 17:30 on
015 - 213 51 39.